Festivalagenda Blog Zoek

Met honderden festivals per jaar is het lastig de echte parels eruit te pikken. Daarom vraagt YellowTipi de experts om hun festivaltips. Hier vind je de Tipitips van:

Tsepo

Festivaltips voor het jaar 2017

Tsepo produceert gelaagde dansbare house die menig festivalganger de heupen doen wiegen. De veelzijdige producer wordt geroemd voor zijn kleurrijke en dansbare sets die hij aan weet te passen aan zowel zijn publiek als de locatie waar hij draait. De afgelopen jaren heeft hij een sterke basis voor zijn bekendheid bij een breed publiek gebouwd. Zo was Tsepo in de laatste maanden in het leven van Club Trouw, één van de residents. Vorig jaar is hij vrijwel door alle top-festivals geboekt: Amsterdam Open Air, DGTL, Buiten Westen en Soenda Festival vormen slechts een greep uit de feestjes die hij inmiddels op zijn indrukwekkende cv heeft staan. De komende tijd is Tsepo o.a. te bewonderen in Shelter, bij Next Monday's Hangover en ook zal hij op Koningsdag bij Oranjebloesem zijn houseplaten tevoorschijn halen.

Speciaal voor Yellowtipi heeft Tsepo zijn persoonlijke top drie tipitips opgeschreven. Dit zijn wat hem betreft de must-sees voor 2017. Check ze hieronder uit!

Dit zijn de Tipitips van Tsepo:

Wildeburg

Kraggenburg

"Vorig jaar was de eerste editie met in mijn ogen de mooiste locatie van Nederland in combinatie met de beste aankleding! Als je van kleinere festivals houdt is dit zeker een aanrader (understatement)."

12 juli12 julvrijdagvr
t/m
14 juli14 julzondagzo

Draaimolen Festival

Tilburg

"Naast de locatie heeft Draaimolen ook dit jaar weer een hele goede line-up! Giegling host er weer een stage, Henrik Schwarz en Job Jobse zijn al aangekondigd. Meer hoef ik er denk ik niet over te zeggen. Mijn absolute favoriet van de nazomer!"

14 september14 sepzaterdagza

Nachtdigital

Sachsen

"Geen Nederlands festival, maar een Duitse op #1! Voor mij het beste festival waar ik ben geweest als bezoeker. Laagdrempelig, beste sfeer en goed geluid."

3 augustus 3 augvrijdagvr
t/m
5 augustus 5 augzondagzo

Ben je het eens met deze tips? Laat het weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Wil je meer?