Festivalagenda Blog Zoek

Met honderden festivals per jaar is het lastig de echte parels eruit te pikken. Daarom vraagt YellowTipi de experts om hun festivaltips. Hier vind je de Tipitips van:

Sietse Bakker

Festivaltips voor het jaar 2017

Sietse Bakker, mr. Speedo himself. Groot geworden door zich schaars te kleden. Dit multi-talent heeft veel meer in huis dan een rode speedo. Als entertainer, organisator en publiek figuur maakt hij al jaren furore. Een heuse BF’er (bekende festivaller). Bovendien schuilt er diep in hem een klein popsterretje. Als er iets is, naast speedo’s, waar Sietse veel vanaf weet, zijn het wel festivals. Hij deed met Speedo Club Amsterdam niet voor niets al zo’n 15 festivals aan.

Sietse komt, Sietse aanschouwt en Sietse tipt.

Dit zijn de Tipitips van Sietse Bakker:

Buiten Spa

Haarlem

"Heerlijk gezellig met elkaar tot jezelf komen en je lichaam en geest even flink verwennen en onderdompelen. Nog nooit geweest, is misschien dit jaar ook wel voor het eerst. Maar ik heb er zin in. Een plek waar men de speedo op waarde weet te schatten. En een festival waar je zowel fysiek als mentaal vitaler uit komt!"

24 maart24 mrtvrijdagvr
t/m
26 maart26 mrtzondagzo

Milkshake Festival

Amsterdam

"Lekker gek, lekker vrij en lekker sexy. En altijd vol verrassingen. Adembenemende openheid en sociale constructen op hun kop. Hou ik van."

27 juli27 julzaterdagza
t/m
28 juli28 julzondagzo

De Zon

Amsterdam

"Natuurlijk, heerlijk lekker helemaal naar de tropen. Een festival dat overloopt van stralen en schijnen. Eén grote glimlach. Voor je aanbevolen jaarlijkse hoeveelheid vitamine D."

9 juni 9 junzondagzo

Ben je het eens met deze tips? Laat het weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Wil je meer?