Festivalagenda Blog Zoek

Met honderden festivals per jaar is het lastig de echte parels eruit te pikken. Daarom vraagt YellowTipi de experts om hun festivaltips. Hier vind je de Tipitips van:

Korsakoff

Festivaltips voor het jaar 2017

Lindsay van der Eng, beter bekend als hardcore dj Korsakoff is sinds 2004 één van de bekendste gezichten uit de hardcore scene. Haar carrière schoot door ‘Unleash the Beast’ met Outblast als een komeet omhoog en vanaf dat moment stond ze ieder weekend wel ergens in binnen- en buitenland te draaien.

Door haar grote fanbase, op Facebook alleen al ruim 360.000 mensen, wordt zij liefkozend de ‘Queen of Hardcore’ genoemd. Na 13 jaar is ze nog steeds een niet te missen artiest voor een hardcore of freestyle evenement. De festivalagenda voor aankomende zomer puilt weer uit met mooie boekingen, dus laat maar komen! Deze mag je wat Korsakoff betreft in ieder geval niet missen:

Dit zijn de Tipitips van Korsakoff:

CRAFT

Amsterdam

"CRAFT Festival is één van de festivalseizoen openers en zeker nu het voor mij bijna een thuiswedstrijdje is, kijk ik hier enorm naar uit! Na 3 edities op de NDSM-Werf in Amsterdam verhuist het festival namelijk naar het Geestmerambacht net buiten Alkmaar. Dit jaar draai ik op twee verschillende stages; hardcore & freestyle. "

6 mei 6 meizaterdagza
t/m
7 mei 7 meizondagzo

Intents Festival

Oisterwijk

"Door de kenmerkende Brabantse gezelligheid en de manier waarop Stichting Kloontjes alle artiesten & bezoekers met open armen ontvangt voel ik mij hier altijd gelijk thuis. Je merkt gelijk dat hier hele mooie dingen ontstaan. Als je mij zou vragen wat ik ooit nog zou willen doen op dj-gebied dan staat het afsluiten van de mainstage op de zondag zeker in het rijtje van antwoorden. "

31 mei31 meivrijdagvr
t/m
2 juni 2 junzondagzo

Emporium

Wijchen

"Het vlaggenschip van de Matrixx is op deze schitterende locatie voor de mensen uit de omgeving van Nijmegen een niet te missen festival geworden. Op Emporium Festival vind je alles van house tot hardstyle, en van techno tot hardcore. Als mijn planning het toelaat, dan blijf ik ook graag wat langer op het terrein om de stages te bezoeken die je op de hardere festivals nooit ziet. "

27 mei27 meizaterdagza

Harmony of Hardcore

Erp

"Je zou het na ruim 10 jaar als Korsakoff misschien niet denken, maar tot dit jaar had ik nog niet de eer gehad om op Harmony of Hardcore te draaien. De verhalen over dit festival zijn veelbelovend en kijk er dan ook naar uit om op 3 juni de mainstage te betreden. "

19 mei19 meizaterdagza

Defqon 1

Biddinghuizen

"Defqon.1 Festival is toch wel de bakermat van de hardere stijlen festivals en trekt als weekender mensen van over de hele wereld. Het is bijzonder om te horen dat mensen jaren sparen en de halve wereld over vliegen om dit festival mee te maken. Dit jaar sta ik op vrijdag in de hardcore tent en op zondag op de freestyle stage. De diehards die het hele weekend gaan kunnen mij dus 2 keer zien draaien. "

28 juni28 junvrijdagvr
t/m
30 juni30 junzondagzo

Free Festival - The Harder Styles

Almere

"Op Free Festival stond ik al vanaf de eerste jaren en dit jaar verhuist Art of Dance het festival naar het Almere Strand. Je krijgt dan alle hardere stijlen voor een zacht prijsje op deze legendarische locatie, wat wil je nog meer? "

1 juli 1 julzaterdagza

Dominator

Eersel

"Je ziet de gabbers misschien niet meer zoveel in het straatbeeld, maar Dominator Festival bewijst dat hardcore nog enorm leeft. Het grootste hardcore festival van de wereld brengt die dag ruim 50.000 liefhebbers bij elkaar en het blijft elk jaar speciaal om op de mainstage voor een enorme mensenmassa te mogen draaien. Volgens mij houden de weergoden ook van hardcore, want het is elk jaar stralend mooi weer op Dominator. "

20 juli20 julzaterdagza

Tomorrowland Weekend 1

Boom

"Tomorrowland heeft de festivalbeleving voor zowel de bezoekers als de artiesten naar een hoger niveau getild. Elke keer grijpt het festival mij en zou je bijna denken dat je in een sprookje bent beland. Zij hebben alles werkelijk tot in de kleinste details geregeld. Ik ben dan ook superblij dat ik dit jaar op de vrijdag van het tweede weekend weer terug mag komen op de Pussy Lounge stage. "

19 juli19 julvrijdagvr
t/m
21 juli21 julzondagzo

Decibel Outdoor

Hilvarenbeek

"Al jaren een zekerheidje in mijn agenda en ik heb Decibel Outdoor Festival door de jaren heen uit zien groeien tot 1 van de meest complete hardere stijlen festivals. Het festival is uniek doordat ze niet één maar twee ‘mainstages’ hebben. In 2015 sloot ik de mainstage af en op de afgelopen editie de Pussy Lounge stage. Dat zijn momenten die ik nooit meer zal vergeten."

16 augustus16 augvrijdagvr
t/m
19 augustus19 augmaandagma

Ben je het eens met deze tips? Laat het weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Wil je meer?