Festivalagenda Blog Zoek

Privacy

Privacy policy en gebruiksovereenkomst

Gebruiksovereenkomst

Welkom op de website van YellowTipi, gevestigd te Den Haag en ingeschreven met nummer 61276537 bij de Kamer van Koophandel. Deze gebruiksovereenkomst is van toepassing op alle diensten die YellowTipi aanbiedt en op elke totstand gekomen overeenkomst tussen YellowTipi en jou. YellowTipi behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen. Door gebruik te maken van de diensten van YellowTipi stem je in met de meest recente versie van deze algemene voorwaarden.

Dienst

YellowTipi biedt via haar digitale online platform (het “Platform”) een overzicht van festivals in Nederland en België en daarnaast worden artikels over festivals en alle randzaken die met festivals te maken hebben gepubliceerd op de blog van YellowTipi: De Festivalkrant.

Registratie en privacy

Je kunt van het Platform gebruik maken door je te registreren met een Facebook account. Je dient alle persoonlijke gegevens naar waarheid in te vullen. YellowTipi beschermt je persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. YellowTipi verwerkt de door jou verstrekte persoonsgegevens enkel om het gebruik van de Dienst mogelijk te maken en in dit verband met je te communiceren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van jouw inlog gegevens. Als je je gegevens vermoedt dat er inbreuk is gemaakt op je Profiel, laat het ons dan direct weten. Bekijk voor meer informatie de Privacy verklaring op deze pagina.

Profiel

YellowTipi kan naar eigen inzicht bepalen of er een profiel zal worden verstrekt en behoudt zich het recht voor om profielen te wijzigen.

Profiel verwijderen

Je kan te allen tijde je profiel verwijderen door in te loggen en de instructies te volgen onder instellingen. Als je hulp nodig hebt kan je altijd een mailtje sturen naar info@yellowtipi.nl.

Aansprakelijkheid

YellowTipi is niet aansprakelijk voor enige schade die je als gevolg van het gebruik van de Dienst mocht lijden, tenzij die schade is ontstaan door opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid van YellowTipi. YellowTipi is niet aansprakelijk voor handelen of nalaten van een gebruiker.

Misbruik

Als voorwaarde voor het gebruik van het Platform, ga je ermee akkoord geen informatie, gegevens of inhoud via YellowTipi aan te bieden die inbreuk maken op enige wet- of regelgeving. Bovendien ga je ermee akkoord dat je:

  • geen onjuiste verwantschap pretendeert met een persoon of entiteit;
  • geen niet-openbare/beveiligde gebieden van het Platform betreedt;
  • geen virussen, wormen, junk mail, spam, kettingbrieven, ongevraagde aanbiedingen of advertenties van welke aard dan ook en voor welk doel dan ook stuurt;
  • niet de kwetsbaarheid van het Platform of een ander gerelateerd systeem of netwerk onderzoekt, scant of test, of in strijd handelt met enige beveiliging of authenticatie;
  • YellowTipi niet voor onwettige, misleidende, kwaadaardige of discriminerende activiteiten te gebruiken;
  • iets te doen waardoor de correcte werking of weergave van YellowTipi verstoord, overbelast of onmogelijk kan worden;
  • als YellowTipi vermoedt dat je niet voldoet aan deze voorwaarden, dan kan zij je toegang tot het Platform met onmiddellijke ingang (blijvend) ontzeggen.

Intellectuele eigendomsrechten

Intellectuele eigendomsrechten op deze website zijn voorbehouden aan Yellowtipi. Content mag niet worden overgenomen zonder nadrukkelijke toestemming van YellowTipi.

Klachtenregeling

Als je een klacht hebt dan horen wij dat graag. Stuur je klacht naar info@yellowtipi.nl.

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Privacy verklaring

Dit is de privacyverklaring van YellowTipi. Wij vinden jouw privacy belangrijk. Daarom leggen wij hier duidelijk uit hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken als je onze dienst (de “Dienst”) gebruikt. Als je deze verklaring hebt gelezen en nog steeds vragen hebt, dan horen we dat graag van je via info@yellowtipi.nl

Persoonsgegevens

YellowTipi gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Als je een profiel bij ons aanmaakt, ontvangen wij (onder andere) je naam en emailadres. We gebruiken die gegevens om de Dienst toegankelijk te maken. Als je de Dienst gebruikt, dan zullen we in je profiel ook opgevraagde festivals opslaan, met als doel om de Dienst zo gebruiksvriendelijk en relevant mogelijk te maken. Daarnaast gebruiken wij je emailadres om jouw op de hoogte te houden van onze activiteiten en aankomende festivals. Bijvoorbeeld: geef je op dat Amsterdam je favoriete festivalstad is en techno je favoriete genre, dan kunnen we je bijvoorbeeld een e-mail sturen als er een nieuw technofestival in Amsterdam is, of dit op de homepage tonen als je bent ingelogd.

We verzamelen ook informatie over het apparaat waarmee je de Dienst bezoekt, zoals IP adres en browsertype. Deze gegevens zijn alleen voor ons interne gebruik om de Dienst te verbeteren.

Bescherming van gegevens

Wij nemen passende maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.

Het delen van gegevens met derden

Wij verstrekken persoonlijke identificatie gegevens niet aan derden zonder jouw expliciete toestemming. We kunnen generieke geaggregeerde informatie, niet gekoppeld aan enige persoonlijke identificatie-informatie, met betrekking tot bezoekers en gebruikers inzetten om diensten van adverteerders aan te bieden. Een voorbeeld is dat wij een mail kunnen sturen over een nieuw festival in Amsterdam naar alle gebruikers die Amsterdam als favoriete festivalstad hebben opgegeven. Dit zal altijd via het Platform gaan, dus je e-mailadres (persoonlijke identificatie) wordt daarbij niet doorgegeven aan derden.

We kunnen generieke geaggregeerde informatie, niet gekoppeld aan enige persoonlijke identificatie-informatie, met betrekking tot bezoekers en gebruikers met onze zakelijke partners delen, dit zijn vertrouwde festivalorganisaties en adverteerders.

Cookies

YellowTipi maakt gebruik van cookies om de toegang tot de Dienst gemakkelijker te maken. Als je niet wilt dat jouw gegevens als ‘cookie’ worden opgeslagen dan kan je dat bij je browserinstellingen veranderen.

Links

Onze website bevat links naar andere websites en diensten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacybescherming op deze websites. We raden je aan altijd de privacy verklaring van de betreffende website te lezen.

Wijzigingen in dit privacy beleid

YellowTipi heeft de bevoegdheid om dit privacybeleid te allen tijde aan te passen. We moedigen gebruikers aan om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen, zodat je op de hoogte blijft hoe we je helpen om de persoonlijke informatie die we verzamelen te beschermen. Je erkent en gaat ermee akkoord dat het je eigen verantwoordelijkheid is om dit privacy beleid periodiek te controleren op veranderingen om zo bewust te worden van de wijzigingen.

Aanvaarding van deze voorwaarden

Door YellowTipi te gebruiken, ga je akkoord met dit beleid en de voorwaarden van de dienstverlening. Als je niet akkoord gaat met dit beleid, dan vragen wij je onze website niet te gebruiken.

Waar kan ik YellowTipi bereiken?

Mocht je vragen hebben, of wil je je feedback met ons delen, dan horen we dat graag van je. Je kan ons bereiken op info@yellowtipi.nl.