Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Contact

We horen graag van je!

Contact

We horen graag van je! Stuur een mailtje naar info@yellowtipi.nl

Over ons

Wat is YellowTipi?

YellowTipi geeft een helder overzicht van alle festivals. Alle relevante informatie die bij ons bekend is wordt op de pagina van het festival weergegeven. Daarnaast kun je festivals opslaan als favoriet zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden.

Waar haalt YellowTipi haar informatie vandaan?

YellowTipi haalt haar informatie voornamelijk uit primaire bronnen; de festivalorganisatie zelf, de officiële website van het festival of een officieel kanaal (social media, persberichten, directe emails).

Welke festivals staan op YellowTipi?

YellowTipi geeft een overzicht van alle indoor en outdoor festivals in Nederland en België in de categorieën muziek, cultuur en food.

Heb je een vraag of een opmerking?

We horen graag van je! Klik hier om ons een mailtje te sturen.

Ik mis een festival! Kan ik die toevoegen?

Dat kan zeker! Als bezoeker of festivalorganisator kan je ons hier tippen over een festival. Voor YellowTipi is het belangrijk om onze bezoekers zo goed mogelijk te informeren, dus voordat het festival in ons overzicht gepubliceerd wordt checken wij de ingevoerde informatie.

Ik wil informatie van een festival op YellowTipi wijzigen

Ben je een festival organisator en staat je festival al in ons overzicht, maar wil je informatie toevoegen of wijzigen? Stuur ons dan een mailtje.

Disclaimer

YellowTipi probeert altijd een zo volledig en correct mogelijk overzicht te geven van alle festivals en de bijbehorende informatie. Ons doel is om een overzichtelijke impressie van het festival te geven. Ondanks dat onze informatie voornamelijk van primaire bronnen komt, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie die weergegeven wordt op YellowTipi correct en up to date is.

Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan de informatie die wordt weergegeven op deze website. YellowTipi kan dus ook niet aansprakelijk worden gesteld voor keuzes gemaakt op basis van de weergegeven informatie. Kijk voor de zekerheid altijd op de officiële festival website, de link naar de officiële festival website proberen wij altijd te vermelden op de betreffende festival pagina. Mocht je ergens incorrecte informatie zien, laat het ons dan weten zodat we het zo snel mogelijk kunnen corrigeren!

Notice en takedown

Staat er informatie op YellowTipi welke inbreuk maakt op jouw rechten of die van iemand anders? Stuur een mailtje met daarin om welke informatie het gaat en op welke pagina deze staat. We nemen contact op als we het mailtje hebben gelezen.