Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 2 minuten. Afbeelding: Oscar Awkes

Nieuws

Zilte tips voor Zeezout Festival

Door Timo Kragting op donderdag 29 augustus 2019

Zeezout. Voor velen staat het voor iets dat je in je eten verwerkt. Voor elektronische muziek beminnend Nederland heeft deze term een iets andere lading. Zeezout Festival is na 4 edities een begrip en viert op 7 september bij de Tuinen van West haar vijfjarig jubileum. Het festival groeit elk jaar en de line-up groeit gezellig mee. Er is ook dit jaar weer enorm veel muzikaals te ontdekken, dit zijn onze tips:

BannerTicketDeal

KI/KI // 14:00 – 16:00 // THE CORNER

Hardtrance, het genre dat je misschien nog niet zo goed kent, maar dat op ’t punt staat om je nieuwe favoriete elektronische genre te worden. Zeker nadat je de knallers van KI/KI te horen hebt gekregen. Weinig sets zijn zo energiek als die van deze Spielraum resident. 22 jaar is ze, maar ze sloopt tenten alsof ze het al decennia doet.

Philou Louzolo // 15:30 – 17:30 // THE ARENA

Deze Rotterdammer met Afrikaanse roots is al lang geen nieuwkomer meer. Onlangs startte hij een eigen label met een afrofuturistische insteek: Wokoundou. “Afrikaanse muziek” bestaat niet, vindt hij. Je hebt Nigeriaanse muziek, Congolese muziek, Zuid-Afrikaanse muziek, etc. De gemene deler is echter wel dat de positieve energie en dansbaarheid altijd van zijn sets af spat.

Identified Patient // 16:00 – 18:00 // THE MALIE

Zijn muziek is rauw en diep. Techno met een randje. In de X-Ray op Lowlands bewees hij nog maar eens dat hij een act is om rekening mee te houden. Daar kwamen na een lange opbouw ook gewoon platen van Cardi B, Nirvana en The Chemical Brothers voorbij. Hoe dan? Tja, dat zal je op Zeezout Festival maar moeten checken.

Or:la // 21:00 – 23:00 // THE DISCOTHEQUE

Boekers weten deze Ierse al een tijdje goed te vinden. Zo stond ze afgelopen juli nog op Wildeburg Festival. Daar kreeg ze de eer om op de laatste dag de Duinpan stage af te sluiten. Or:la laat zich niet echt in een hokje plaatsen, qua genres vliegt het ook alle kanten op. Hybrid, is misschien nog wel de beste omschrijving. Nu al een waardige afsluiter van een waardige editie van Zeezout Festival.

Nog geen tickets? Niet getreurd. Koop nu via YellowTipi je ticket en ontvang er een New York Pizzavoucher t.w.v. €13,- euro bij. Kadootje van ons. Feest ze en alvast eet smakelijk!

Zeezout Festival
7 september 2019
Tuinen van West, Amsterdam
Met o.a. KiNK, Mall Grab, DJ Stingray en Karenn
Tickets incl. Een €13,- pizzavoucher koop je hier.

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

DGTL organiseert 's werelds grootste online festival

Nieuws

Dinsdag 7 april 2020

Meerdere virtuele stages, een waslijst aan topdj's, Q&A's rondom circulair festivallen en aanbiedingen van o.a. Kornuit en Absolut vormen een...

Oerol onderzoekt andere vorm voor festival

Nieuws

Vrijdag 3 april 2020

Het Terschellinger theaterfestival Oerol zal in 2020 niet in reguliere vorm kunnen plaatsvinden vanwege de corona-maatregelen van de Nederlandse overheid....

Alle virtuele raves op een rijtje

Nieuws

Vrijdag 27 maart 2020

Go hard and stay home.

Paaspop 2020 gaat niet door

Nieuws

Dinsdag 24 maart 2020

Gekochte tickets blijven geldig voor 2021; ook restitutie van ticket aankoopbedrag mogelijk

Glastonbury afgelast en dat is slecht nieuws voor alle Europese festivals

Nieuws

Woensdag 18 maart 2020

Een van de grootste openluchtfestival op aarde is door de coronacrisis genoodzaakt om de aanstaande editie te annuleren.

Ook Coachella uitgesteld naar aanleiding van coronavirus

Nieuws

Woensdag 11 maart 2020

Het festival staat nu gepland voor 9 tot en met 11 en 16 tot en met 18 oktober.

Eerste grote festival afgelast om coronavirus

Nieuws

Donderdag 5 maart 2020

Tomorrowland Winter in het Franse Alpe d'Huez wordt door de Franse autoriteiten afgelast vanwege de dreiging van het coronavirus.

SWF 2020 maakt line-up bekend

Nieuws

Dinsdag 3 maart 2020

O.a. Âme II Âme, Gerd Janson, Floorplan, Henrik Schwarz, Maceo Plex, Marcel Dettmann en Honey Dijon staan op het affiche.