Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 2 minuten.

Nieuws

Verrassende debutanten en bekende helden hoor je op Pleinvrees Festival

Door Denise van de Ree op vrijdag 24 mei 2019

Na een strenge winterperiode, waarin vriendschappen lijken te wankelen, zijn jullie helemaal terug van weggeweest. Want in de zomer gelden er anders regels. Op de eerste zomerdag herkennen jullie elkaar weer als de zomer-versie van elkaar. Als het wederzien van een oude bekende. De drang om nieuwe herinneringen te maken is voelbaar. Het vuur in jullie ogen brandt. Laat de nieuwe, gestoorde verhalen maar hun ronde doen want jullie zijn onherroepelijk terug en alles schreeuw om meer. De zomer is er weer, jij bent er weer, en ook Pleinvrees Festival is er weer!

Hagelnieuwe thuisbasis

Met het huidige evenementenbeleid in Amsterdam kan het vinden van een geschikte festivallocatie een hele opgave zijn, maar voor Pleinvrees pakt het goed uit. Het festival verhuist komende zomer naar het NDSM-terrein. Niet alleen trekt het evenement dichter naar het centrum toe, de monumentale locatie is een begrip in Amsterdam en vormt een ideaal decor voor creatieve uitspattingen op entertainment en muzikaal gebied.

Nooit eerder had Pleinvrees zo’n veelzijdig muzikaal programma als dit jaar, zonder het eigen gezicht te verliezen. Naast doorgewinterde Pleinvrees artiesten als Fritz Kalkbrenner, Worakls, N’to, Eelke Kleijn, Olivier Weiter en Miss Melera b2b Patrice Bäumel zijn meer zeldzame acts als Recondite b2b Marcus Worgull, Lee Burridge en Stephan Bodzin te vinden.

Zinderende debutanten
De terugkeer van de live stage wordt groots gevierd met verrassende optredens van nieuwe gezichten. Het Franse duo Polo & Pan, bestaande uit Polocorp en Peter Pan, zijn van de partij om hun klanken te laten horen. Na hun succesvolle hit “Canopée” brachten ze hun eerste album Caravelle uit. Verwacht funky en swingende indiepop zoals je het nooit eerder hebt gehoord. Ook Lane 8 vliegt over vanuit de USA voor een verbluffende act. Met zijn eigen platenlabel ‘This Never Happened’ en gelijknamige clubconcept boekt hij wereldwijd succes. Ook de Melkweg wist hij in rap tempo uit te verkopen. Zijn meeslepende, emotionele house-geluid is te horen op Pleinvrees. Tot slot trekken de heren van Bob Moses, die we natuurlijk kennen van de megahit ‘Tearing Me Up’ en een ramvolle Paradiso, alle toeters en bellen uit de kast voor een bewonderenswaardige club set. En jawel, geheel live gespeeld.

Beleef een dag vol onverwachte avonturen met nieuwe vrienden en oude bekenden. Niet alleen op de dansvloer, maar ook op het podium. De tickets voor Pleinvrees Festival gaan inmiddels hard dus aarzel niet te lang! Een ticket koop je hier.

Vond je het leuk? Laat het Denise weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Paaspop kondigt eerste 40 acts aan

Nieuws

Dinsdag 19 november 2019

O.a. André Hazes, Anouk, Kensington, Krezip, Netsky, Parkway Drive, Paul Kalkbrenner en Sean Paul komen naar Schijndel

George Fitzgerald, Extrawelt en meer voor La Rêve Winterfestival

Nieuws

Dinsdag 19 november 2019

La Rêve Winterfestival is 15 februari bij Thuishaven in Amsterdam.

Eerste namen Pinkpop bekend

Nieuws

Woensdag 13 november 2019

Het festival bevestigt headliner Red Hot Chili Peppers. Ook Keane, Zara Larsson, Disturbed en Deftones komen volgend jaar naar Landgraaf.

Ook Post Malone bevestigd voor Pinkpop

Nieuws

Woensdag 13 november 2019

Niet lang nadat de organisatie Red Hot Chili Peppers, Deftones, Keane, Zara Larsson en Disturbed aankondigde, komt nu het nieuws...

ID&T neemt belang in Vunzige Deuntjes

Nieuws

Dinsdag 12 november 2019

De danceorganisatie koopt 60% van Vunzige Deuntjes, waarmee ze o.a. op Mysteryland al jaren mee samenwerken.

NU.nl organiseert eerste landelijke online debat over drugs

Nieuws

Vrijdag 8 november 2019

Moet harddrugs gelegaliseerd worden? En hoe schuldig ben je als recreatief gebruiker aan drugscriminaliteit? Die vragen en meer zullen tijdens...

Interview met Mauro van mahabe137: "We hebben veel aan Kultlab te danken"

Nieuws

Dinsdag 5 november 2019

Floris interviewde Mauro (23) van mahabe137 over hun naam, doorbraak en hun banden met Pablo Discobar en Kultlab.

Dit zijn onze festivaltips voor november

Nieuws

Maandag 28 oktober 2019

Want ook in de herfst en winter valt er genoeg te festivallen.