Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 2 minuten.

Nieuws

Verrassende debutanten en bekende helden hoor je op Pleinvrees Festival

Door Denise van de Ree op vrijdag 24 mei 2019

Na een strenge winterperiode, waarin vriendschappen lijken te wankelen, zijn jullie helemaal terug van weggeweest. Want in de zomer gelden er anders regels. Op de eerste zomerdag herkennen jullie elkaar weer als de zomer-versie van elkaar. Als het wederzien van een oude bekende. De drang om nieuwe herinneringen te maken is voelbaar. Het vuur in jullie ogen brandt. Laat de nieuwe, gestoorde verhalen maar hun ronde doen want jullie zijn onherroepelijk terug en alles schreeuw om meer. De zomer is er weer, jij bent er weer, en ook Pleinvrees Festival is er weer!

Hagelnieuwe thuisbasis

Met het huidige evenementenbeleid in Amsterdam kan het vinden van een geschikte festivallocatie een hele opgave zijn, maar voor Pleinvrees pakt het goed uit. Het festival verhuist komende zomer naar het NDSM-terrein. Niet alleen trekt het evenement dichter naar het centrum toe, de monumentale locatie is een begrip in Amsterdam en vormt een ideaal decor voor creatieve uitspattingen op entertainment en muzikaal gebied.

Nooit eerder had Pleinvrees zo’n veelzijdig muzikaal programma als dit jaar, zonder het eigen gezicht te verliezen. Naast doorgewinterde Pleinvrees artiesten als Fritz Kalkbrenner, Worakls, N’to, Eelke Kleijn, Olivier Weiter en Miss Melera b2b Patrice Bäumel zijn meer zeldzame acts als Recondite b2b Marcus Worgull, Lee Burridge en Stephan Bodzin te vinden.

Zinderende debutanten
De terugkeer van de live stage wordt groots gevierd met verrassende optredens van nieuwe gezichten. Het Franse duo Polo & Pan, bestaande uit Polocorp en Peter Pan, zijn van de partij om hun klanken te laten horen. Na hun succesvolle hit “Canopée” brachten ze hun eerste album Caravelle uit. Verwacht funky en swingende indiepop zoals je het nooit eerder hebt gehoord. Ook Lane 8 vliegt over vanuit de USA voor een verbluffende act. Met zijn eigen platenlabel ‘This Never Happened’ en gelijknamige clubconcept boekt hij wereldwijd succes. Ook de Melkweg wist hij in rap tempo uit te verkopen. Zijn meeslepende, emotionele house-geluid is te horen op Pleinvrees. Tot slot trekken de heren van Bob Moses, die we natuurlijk kennen van de megahit ‘Tearing Me Up’ en een ramvolle Paradiso, alle toeters en bellen uit de kast voor een bewonderenswaardige club set. En jawel, geheel live gespeeld.

Beleef een dag vol onverwachte avonturen met nieuwe vrienden en oude bekenden. Niet alleen op de dansvloer, maar ook op het podium. De tickets voor Pleinvrees Festival gaan inmiddels hard dus aarzel niet te lang! Een ticket koop je hier.

Vond je het leuk? Laat het Denise weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

DGTL organiseert 's werelds grootste online festival

Nieuws

Dinsdag 7 april 2020

Meerdere virtuele stages, een waslijst aan topdj's, Q&A's rondom circulair festivallen en aanbiedingen van o.a. Kornuit en Absolut vormen een...

Oerol onderzoekt andere vorm voor festival

Nieuws

Vrijdag 3 april 2020

Het Terschellinger theaterfestival Oerol zal in 2020 niet in reguliere vorm kunnen plaatsvinden vanwege de corona-maatregelen van de Nederlandse overheid....

Alle virtuele raves op een rijtje

Nieuws

Vrijdag 27 maart 2020

Go hard and stay home.

Paaspop 2020 gaat niet door

Nieuws

Dinsdag 24 maart 2020

Gekochte tickets blijven geldig voor 2021; ook restitutie van ticket aankoopbedrag mogelijk

Glastonbury afgelast en dat is slecht nieuws voor alle Europese festivals

Nieuws

Woensdag 18 maart 2020

Een van de grootste openluchtfestival op aarde is door de coronacrisis genoodzaakt om de aanstaande editie te annuleren.

Ook Coachella uitgesteld naar aanleiding van coronavirus

Nieuws

Woensdag 11 maart 2020

Het festival staat nu gepland voor 9 tot en met 11 en 16 tot en met 18 oktober.

Eerste grote festival afgelast om coronavirus

Nieuws

Donderdag 5 maart 2020

Tomorrowland Winter in het Franse Alpe d'Huez wordt door de Franse autoriteiten afgelast vanwege de dreiging van het coronavirus.

SWF 2020 maakt line-up bekend

Nieuws

Dinsdag 3 maart 2020

O.a. Âme II Âme, Gerd Janson, Floorplan, Henrik Schwarz, Maceo Plex, Marcel Dettmann en Honey Dijon staan op het affiche.