Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut.

Nieuws

Samen met de tribe uit je winterslaap ontwaken bij Nomads

Door Gabriëla van der Hel op woensdag 25 december 2019

Afgelopen zaterdag nam Nomads Festival – The Winter Oasis haar positieve summer vibes mee naar het Thuishaven terrein. Deze opkikker konden we wel gebruiken op de kortste dag van ’t jaar. Niet alleen was de line-up om warm van te worden, ook de sfeer was opvallend zonnig. Alleen een verdwaalde foute kersttrui en lampjesslinger hintten naar het feit dat het nog midden winter is want verder was de atmosfeer broeierig lekker!

NomadsWinter

Reiss voelde zijn publiek aan
Toen ik Reiss op de timetable zag verschijnen, wist ik zeker: dat zit goed. Al een paar keer horen draaien en elke keer met een goede set. Hoewel deze keer hardere, meer underground tunes de boventoon voerden, stelde hij met sterke house beats zeker niet teleur. Integendeel: een relaxte gast die weet wanneer hij gas terug moet nemen en wanneer het publiek klaar is om een stapje naar voren te doen. Chapeau!

Muzikaal hoogtepuntje Jan van Kampen
Jan van Kampen was on fire! Tijdens zijn set zag je meerdere malen positief-verbaasde gezichten als hij weer ‘es met een lekkere house beat aan kwam rollen. Hij bleef maar verrassen en tilde de sfeer naar een uitbundiger niveau. Ik weet zeker dat hij na Nomads een hele nieuwe horde fans achter zich aan heeft lopen.

De boys van Makossa trio waren niet te stoppen
Deze drie dj’s waren niet voor niets de afsluiter in de Circus tent. Ze waren totaal in control, piekten op de juiste momenten en sloten af door heerlijke house tracks met een goddelijk vleugje soul hier en daar af te vuren. Echt een ijzersterk driekoppig team die weten hoe ze hun publiek moeten vasthouden. Heb echt heerlijk kunnen dansen!

NomadsWinter2

Charmant en zonder poespas
Nomads is al jarenlang een van de favorieten en ook deze winter editie voldeed aan de hoge verwachtingen. Geen gebeuk, maar een lief en dansbaar festival met genoeg ruimte om vrij te bewegen. Ook deze editie trok een charmant publiek aan. Alles was zoals altijd tot in de puntjes georganiseerd, niet te veel poespas en klein genoeg om elkaar weer tegen te komen en dat leuke gesprek van net weer ergens anders voort te zetten. We hebben de oliebollen en kerstkransen er weer afgedanst, dus tot de zomer!

Vond je het leuk? Laat het Gabriëla weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Aangepast Pleinvrees am Strand belooft een muzikale stranddag te worden

Nieuws

Vrijdag 7 augustus 2020

"Lekker flaneren aan de Amsterdamse kust, pootjes in het goudgele zand, de fijnste muziek en een grijns op je giecheltje...

18 juli is het Nationale Festivalcrew-dag: een ode aan alle festivalmedewerkers

Nieuws

Dinsdag 7 juli 2020

De organisatie van de Zwarte Cross en Mañana Mañana roept alle festivalmedewerkers in Nederland op om 18 juli 2020 een...

HEMtuin is met afstand het meest veelzijdige festivalalternatief tot nu toe

Inclusief fotoalbum

Dinsdag 30 juni 2020

We mochten weer eens op pad en dat beviel goed!

Dit zijn de 10 beste festivalalternatieven deze zomer

Nieuws

Donderdag 25 juni 2020

Terrastivals, festivalloze festivalcampings, dance dineren op een boot, er kan van alles deze zomer zonder festivals.

LatinVillage en The Good Guyz realiseren eerste luxe culinaire camping van Nederland

Nieuws

Woensdag 24 juni 2020

Taste of Amsterdam, Latinvillage Festival en The Good Guyz, realiseren de eerste glamping waar dagelijks wordt gekookt door Nederlandse topchefs.

Nederlandse muziekbranche overhandigt 60.000 handtekeningen van petitie 'Liefde voor Muziek'

Nieuws

Dinsdag 23 juni 2020

Aanstaande donderdagmiddag (25 juni om 13.15 uur) overhandigt de Nederlandse muziekindustrie de resultaten van de petitie ‘Liefde voor Muziek’, die...

MOJO en VODAFONE lanceren streamingplatform Larger Than Live

Nieuws

Vrijdag 19 juni 2020

Donderdag 9 juli eerste show door Nielson. Ook De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig, Maan, Frenna Deluxe en Rolf Sanchez...

HEMtuin Terrastival is Nederlands grootste culturele anderhalvemeterterras

Nieuws

Dinsdag 16 juni 2020

Zo wordt 't toch nog wat, deze fesivalzomer.