Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut.

Nieuws

Samen met de tribe uit je winterslaap ontwaken bij Nomads

Door Gabriëla van der Hel op woensdag 25 december 2019

Afgelopen zaterdag nam Nomads Festival – The Winter Oasis haar positieve summer vibes mee naar het Thuishaven terrein. Deze opkikker konden we wel gebruiken op de kortste dag van ’t jaar. Niet alleen was de line-up om warm van te worden, ook de sfeer was opvallend zonnig. Alleen een verdwaalde foute kersttrui en lampjesslinger hintten naar het feit dat het nog midden winter is want verder was de atmosfeer broeierig lekker!

NomadsWinter

Reiss voelde zijn publiek aan
Toen ik Reiss op de timetable zag verschijnen, wist ik zeker: dat zit goed. Al een paar keer horen draaien en elke keer met een goede set. Hoewel deze keer hardere, meer underground tunes de boventoon voerden, stelde hij met sterke house beats zeker niet teleur. Integendeel: een relaxte gast die weet wanneer hij gas terug moet nemen en wanneer het publiek klaar is om een stapje naar voren te doen. Chapeau!

Muzikaal hoogtepuntje Jan van Kampen
Jan van Kampen was on fire! Tijdens zijn set zag je meerdere malen positief-verbaasde gezichten als hij weer ‘es met een lekkere house beat aan kwam rollen. Hij bleef maar verrassen en tilde de sfeer naar een uitbundiger niveau. Ik weet zeker dat hij na Nomads een hele nieuwe horde fans achter zich aan heeft lopen.

De boys van Makossa trio waren niet te stoppen
Deze drie dj’s waren niet voor niets de afsluiter in de Circus tent. Ze waren totaal in control, piekten op de juiste momenten en sloten af door heerlijke house tracks met een goddelijk vleugje soul hier en daar af te vuren. Echt een ijzersterk driekoppig team die weten hoe ze hun publiek moeten vasthouden. Heb echt heerlijk kunnen dansen!

NomadsWinter2

Charmant en zonder poespas
Nomads is al jarenlang een van de favorieten en ook deze winter editie voldeed aan de hoge verwachtingen. Geen gebeuk, maar een lief en dansbaar festival met genoeg ruimte om vrij te bewegen. Ook deze editie trok een charmant publiek aan. Alles was zoals altijd tot in de puntjes georganiseerd, niet te veel poespas en klein genoeg om elkaar weer tegen te komen en dat leuke gesprek van net weer ergens anders voort te zetten. We hebben de oliebollen en kerstkransen er weer afgedanst, dus tot de zomer!

Vond je het leuk? Laat het Gabriëla weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Draaimolen Festival start eigen artiesten agency

Nieuws

Donderdag 9 januari 2020

Om lokaal talent te ondersteunen, lanceert Draaimolen een eigen artiestenbureau met twee nieuwe namen op het roster!

Milieuvriendelijk feesten in opkomst

Nieuws

Dinsdag 7 januari 2020

Circulair feesten is uitgaan waarbij een positieve impact op het klimaat wordt gemaakt. Deze manier van uitgaan krijgt voet aan...

DGTL 2020 maakt volledige line-up bekend

Nieuws

Dinsdag 7 januari 2020

Met o.a. Âme b2b Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Afrodeutsche, Octo Octa en KI/KI.

Een rauw, Rotterdams, zwart gedicht

Nieuws

Dinsdag 31 december 2020

"De muziek, de ambiance vormden samen een rauw, zwart gedicht. Misschien was dit onbewust ook een eerbetoon aan de nachtburgemeester...

To Be Announced: een nieuwe clubnacht met een geheime line-up

Nieuws

Woensdag 25 december 2019

Op de valreep van 2019 komt Kornuit met een nieuwe exclusieve clubnight: To Be Announced. Vanaf aanstaande zondag geeft de...

Samen met de tribe uit je winterslaap ontwaken bij Nomads

Nieuws

Woensdag 25 december 2019

Het was even winter in de woestijn.

Down the Rabbit Hole bevestigt o.a. Tyler, the Creator en Disclosure

Nieuws

Dinsdag 17 december 2019

Een prachtig rijtje eerste bevestigingen voor Down the Rabbit Hole.

10 winterfestivals voor wie niet kan wachten tot het festivalseizoen

Nieuws

Woensdag 11 december 2019

Er valt genoeg te festivallen deze winter!