Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut. Afbeelding: Taylor Berkmans

Nieuws

Oranjebloesem: hét underground-spektakel zonder dagjesmensen

Door Denise van de Ree op maandag 25 maart 2019

Na het sluiten van Blijburg heeft Oranjebloesem een nieuw thuis gevonden. Een bijzondere locatie met veel Amsterdamse historie. Wat het decor was van de Zomerspelen in 1928 is nu het decor van Oranjebloesem 2019; Het Olympisch Stadion. Weg van de dagjesmensen, dansen met een goud biertje in je hand en genieten van eigenzinnige artiesten van vaderlandse bodem. We lichten nog even kort toe waarom jij dit wilt.

Het programma kent ook dit jaar weer een brede selectie van helden uit binnen- en buitenland. Vijf verschillende podia gevuld met kwaliteitsmuziek zijn het decor in en rondom de nieuwe monumentale locatie. Op de main stage in het stadion maken diepe klanken de dienst uit. Hier geniet je onder anderen van een meeslepende act van Stephan Bodzin. Hij is een vaste waarde binnen de technoscene en staat bekend om zijn verbluffende live-sets. Ook Jennifer Cardini speelt op het hoofdpodium een vibrerende performance. Alles bij elkaar is In het Stadion een podium voor electro, melodie en hypnotiserend geluid.

ob

De liefhebbers van house kunnen hun hart ophalen op het plein, waar Hunee, Tom Trago en Dekmantel Soundsystem strooien met heerlijke vibes. Ben je meer gedijt bij het stevigere werk? Dan zit je gebakken bij onder het vuur, met onder meer de Belgische powervrouw Charlotte de Witte, DVS1 en I Hate Models. Obscure technoplaten passeren gegarandeerd de revue.

Mocht je dit allemaal net iets te hard vinden gaan, dan kun je terecht bij De Arena. Hier maken de getalenteerde muziekmakers Doris Nicolas X Christoffer, Makcim, Reiss en Sanja al jouw minimalistische dromen waar.

Vergeet vooral niet je route te vervolgen langs de kade, want daar gaat stilstaan sowieso niet lukken. Helemaal opgaan in live-muziek is dan ook vanzelfsprekend. Het veelkoppige collectief Gallowstreet speelt de sterren van de hemel op blaas- en slaginstrumenten met verrassende cross-overs van dance naar urban. Verder mixt Jungle By Night diverse stijlen als nooit tevoren en sluit De Sluwe Vos deze feestelijke dag geheel in live-stijl af.

Samen met vrienden genieten van kwaliteitsmuziek en een goede vibe. Dat is Oranjebloesem. De laatste tickets koop je hier.

Vond je het leuk? Laat het Denise weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Paaspop kondigt eerste 40 acts aan

Nieuws

Dinsdag 19 november 2019

O.a. André Hazes, Anouk, Kensington, Krezip, Netsky, Parkway Drive, Paul Kalkbrenner en Sean Paul komen naar Schijndel

George Fitzgerald, Extrawelt en meer voor La Rêve Winterfestival

Nieuws

Dinsdag 19 november 2019

La Rêve Winterfestival is 15 februari bij Thuishaven in Amsterdam.

Eerste namen Pinkpop bekend

Nieuws

Woensdag 13 november 2019

Het festival bevestigt headliner Red Hot Chili Peppers. Ook Keane, Zara Larsson, Disturbed en Deftones komen volgend jaar naar Landgraaf.

Ook Post Malone bevestigd voor Pinkpop

Nieuws

Woensdag 13 november 2019

Niet lang nadat de organisatie Red Hot Chili Peppers, Deftones, Keane, Zara Larsson en Disturbed aankondigde, komt nu het nieuws...

ID&T neemt belang in Vunzige Deuntjes

Nieuws

Dinsdag 12 november 2019

De danceorganisatie koopt 60% van Vunzige Deuntjes, waarmee ze o.a. op Mysteryland al jaren mee samenwerken.

NU.nl organiseert eerste landelijke online debat over drugs

Nieuws

Vrijdag 8 november 2019

Moet harddrugs gelegaliseerd worden? En hoe schuldig ben je als recreatief gebruiker aan drugscriminaliteit? Die vragen en meer zullen tijdens...

Interview met Mauro van mahabe137: "We hebben veel aan Kultlab te danken"

Nieuws

Dinsdag 5 november 2019

Floris interviewde Mauro (23) van mahabe137 over hun naam, doorbraak en hun banden met Pablo Discobar en Kultlab.

Dit zijn onze festivaltips voor november

Nieuws

Maandag 28 oktober 2019

Want ook in de herfst en winter valt er genoeg te festivallen.