Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut. Afbeelding: Taylor Berkmans

Nieuws

Oranjebloesem: hét underground-spektakel zonder dagjesmensen

Door Denise van de Ree op maandag 25 maart 2019

Na het sluiten van Blijburg heeft Oranjebloesem een nieuw thuis gevonden. Een bijzondere locatie met veel Amsterdamse historie. Wat het decor was van de Zomerspelen in 1928 is nu het decor van Oranjebloesem 2019; Het Olympisch Stadion. Weg van de dagjesmensen, dansen met een goud biertje in je hand en genieten van eigenzinnige artiesten van vaderlandse bodem. We lichten nog even kort toe waarom jij dit wilt.

Het programma kent ook dit jaar weer een brede selectie van helden uit binnen- en buitenland. Vijf verschillende podia gevuld met kwaliteitsmuziek zijn het decor in en rondom de nieuwe monumentale locatie. Op de main stage in het stadion maken diepe klanken de dienst uit. Hier geniet je onder anderen van een meeslepende act van Stephan Bodzin. Hij is een vaste waarde binnen de technoscene en staat bekend om zijn verbluffende live-sets. Ook Jennifer Cardini speelt op het hoofdpodium een vibrerende performance. Alles bij elkaar is In het Stadion een podium voor electro, melodie en hypnotiserend geluid.

ob

De liefhebbers van house kunnen hun hart ophalen op het plein, waar Hunee, Tom Trago en Dekmantel Soundsystem strooien met heerlijke vibes. Ben je meer gedijt bij het stevigere werk? Dan zit je gebakken bij onder het vuur, met onder meer de Belgische powervrouw Charlotte de Witte, DVS1 en I Hate Models. Obscure technoplaten passeren gegarandeerd de revue.

Mocht je dit allemaal net iets te hard vinden gaan, dan kun je terecht bij De Arena. Hier maken de getalenteerde muziekmakers Doris Nicolas X Christoffer, Makcim, Reiss en Sanja al jouw minimalistische dromen waar.

Vergeet vooral niet je route te vervolgen langs de kade, want daar gaat stilstaan sowieso niet lukken. Helemaal opgaan in live-muziek is dan ook vanzelfsprekend. Het veelkoppige collectief Gallowstreet speelt de sterren van de hemel op blaas- en slaginstrumenten met verrassende cross-overs van dance naar urban. Verder mixt Jungle By Night diverse stijlen als nooit tevoren en sluit De Sluwe Vos deze feestelijke dag geheel in live-stijl af.

Samen met vrienden genieten van kwaliteitsmuziek en een goede vibe. Dat is Oranjebloesem. De laatste tickets koop je hier.

Vond je het leuk? Laat het Denise weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

DGTL organiseert 's werelds grootste online festival

Nieuws

Dinsdag 7 april 2020

Meerdere virtuele stages, een waslijst aan topdj's, Q&A's rondom circulair festivallen en aanbiedingen van o.a. Kornuit en Absolut vormen een...

Oerol onderzoekt andere vorm voor festival

Nieuws

Vrijdag 3 april 2020

Het Terschellinger theaterfestival Oerol zal in 2020 niet in reguliere vorm kunnen plaatsvinden vanwege de corona-maatregelen van de Nederlandse overheid....

Alle virtuele raves op een rijtje

Nieuws

Vrijdag 27 maart 2020

Go hard and stay home.

Paaspop 2020 gaat niet door

Nieuws

Dinsdag 24 maart 2020

Gekochte tickets blijven geldig voor 2021; ook restitutie van ticket aankoopbedrag mogelijk

Glastonbury afgelast en dat is slecht nieuws voor alle Europese festivals

Nieuws

Woensdag 18 maart 2020

Een van de grootste openluchtfestival op aarde is door de coronacrisis genoodzaakt om de aanstaande editie te annuleren.

Ook Coachella uitgesteld naar aanleiding van coronavirus

Nieuws

Woensdag 11 maart 2020

Het festival staat nu gepland voor 9 tot en met 11 en 16 tot en met 18 oktober.

Eerste grote festival afgelast om coronavirus

Nieuws

Donderdag 5 maart 2020

Tomorrowland Winter in het Franse Alpe d'Huez wordt door de Franse autoriteiten afgelast vanwege de dreiging van het coronavirus.

SWF 2020 maakt line-up bekend

Nieuws

Dinsdag 3 maart 2020

O.a. Âme II Âme, Gerd Janson, Floorplan, Henrik Schwarz, Maceo Plex, Marcel Dettmann en Honey Dijon staan op het affiche.