Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 2 minuten. Afbeelding: Tim ten Cate

Nieuws

Mysteryland start met voorverkoop

Door Timo Kragting op donderdag 11 februari 2021

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een magisch festivalterrein en kondigt de start van haar kaartverkoop aan. Het grootste dancefestival van Nederland verwacht snel door de tickets heen te zijn.

Ruim 95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers hebben gekozen het ticket van vorig jaar te behouden voor de 2021 editie. Voor de resterende tickets wil Mysteryland haar fans als eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. Bezoekers kunnen zich hiervoor vanaf vandaag inschrijven via de Mysteryland website. Inschrijven kan t/m 21 februari 12:00.

Het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld waar voorheen onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, Nora En Pure, Sven Väth en Carl Cox optraden heeft ondanks de verplaatsing van vorig jaar goede hoop dit jaar een editie neer te kunnen zetten.

Milan Raven, Managing Director van ID&T Events: “We leven heel erg toe naar het moment dat we weer samen met onze bezoekers het leven kunnen vieren. We beseffen dat het nog geen gelopen race is, maar met alle hulpmiddelen die de samenleving tot zijn beschikking heeft staan we er in ieder geval een stuk beter voor dan afgelopen jaar. We merken dat heel veel mensen weer smachten naar enige vorm van samenzijn en op zoek zijn naar een uitlaatklep, en waar kan dat beter dan op Mysteryland.”

Mysteryland staat bekend als langstlopende dance festival van Nederland. Elk jaar treden meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres, van house, deep-house, big room, bass, techno, trap, trance en minimal tot aan hardstyle, hardcore, R&B, latin en hip hop. Met meer dan 20 stages is er voor ieder wat wils. De kunstzinnige stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art geluid. Op zaterdag- en zondagavond wordt Mysteryland traditiegetrouw knallend afgesloten met legendarische eindshows vol vuurwerk op de Main stage en Q-dance stage.

Naast de vele muziekstages valt er altijd nog veel meer te ontdekken op het festivalterrein. Vele kunstzinnig verlichte paden leiden je door bossen en velden naar verborgen plekken om te ontdekken. Ook zijn er verschillende kunstinstallaties, foodcourts en kunnen onverwachte ontmoetingen met gelijkgestemden en kunstenaars je verrassen. Daarnaast is er ook een ruim aanbod voor spirituele bezoekers, van cacao ceremonies en meditatiesessies tot aan massages en yoga. 

De echte diehards kunnen hun festival weekend compleet maken door op de camping te verblijven. Campingbezoekers van Mysteryland krijgen een extra festivaldag op vrijdag en kunnen langer door dan de rest tijdens de afterparties op het terrein. Ook is er een silent disco die tot in de late uurtjes doorgaat voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen. Voor de vroege vogels is er ochtendyoga op het campingplein en op de markt kan je je festivaloutfit laten pimpen en je haar stylen in de laatste trends.

De inschrijving voor de exclusieve pre-sale gaat vandaag van start via mysteryland.nl/register. Registreren kan tot uiterlijk 21 februari 12:00. Mocht Mysteryland 2021 niet plaats kunnen vinden dit jaar, dan hebben de bezoekers de mogelijkheid voor een refund van het ticket.

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

By The Creek keert in september terug als weekender

Nieuws

Donderdag 22 april 2021

Duimen dat het weer los mag in september, dan staat er namelijk dubbel zoveel By The Creek op het programma.

Merendeel jongeren verwacht dit jaar weer een festival te bezoeken

Nieuws

Vrijdag 16 april 2021

Met de eerste testevenementen achter de rug en de aankondiging dat in april honderden evenementen en attracties onder strikte voorwaarden...

Een noodzakelijke bom van opgekropte festivaleuforie

Maandag 22 maart 2021

Wat gebeurt er als je na een festivalloos jaar 1.500 festivalfans los laat in Biddinghuizen? Pure extase.

Joris Voorn, De Staat, Chef'Special en meer op testfestivals

Nieuws

Woensdag 24 februari 2021

De kaartverkoop start morgen voor iedereen die zich heeft aangemeld.

Mysteryland start met voorverkoop

Nieuws

Donderdag 11 februari 2021

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een...

Pleinvrees Festival viert 10-jarig bestaan op 31 juli

Nieuws

Maandag 8 februari 2021

Weet jij al waar je naartoe gaat deze zomer?

YellowTipi onderzoekt: Hoe groot is de kans dat we deze zomer kunnen festivallen?

Nieuws

Donderdag 4 februari 2021

Floris onderzocht hoe groot de kans is dat we deze zomer weer kunnen festivallen. Vaccinaties, testevenementen, sneltests, wat is er...

Er komt een garantiefonds voor evenementen en dat is geweldig nieuws

Nieuws

Donderdag 21 januari 2021

Waar de evenementenindustrie al maanden om schreeuwt, wordt eindelijk door het kabinet gehoord.

Ontdek alle festivals

Ontdek Amsterdam Dance Event