Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 2 minuten. Afbeelding: Janno Verharen

Nieuws

Massive Attack, Jamie xx en 68 andere artiesten bevestigd voor Best Kept Secret 2021

Door Timo Kragting op vrijdag 12 juni 2020

Hilvarenbeek, 12 juni 2020 – Onder meer Massive Attack, Jamie xx, BADBADNOTGOOD, Octavian, Catfish and the Bottlemen, DJ Shadow, Fontaines D.C., Belle and Sebastian, DIIV, Metronomy, Mura Masa en The Avalanches zijn bevestigd voor Best Kept Secret 2021. Eerder maakte Best Kept Secret al de komst van de andere twee headliners The Strokes en The National bekend. Alle artiesten stonden oorspronkelijk gepland voor Best Kept Secret 2020, dat vandaag van start zou zijn gegaan maar is uitgesteld vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Morgen gaan om 10:00 de nog beschikbare tickets voor volgend jaar in de verkoop. Alle tickets die reeds gekocht zijn voor de 2020-editie blijven geldig voor volgend jaar. Best Kept Secret 2021 vindt plaats op 11, 12 en 13 juni 2021.

Naast vele artiesten die hun show verplaatsen naar volgend jaar, is er ook een nieuwe klinkende naam te vinden op de line-up van Best Kept Secret 2021: de Britse DJ/Producer Jamie xx. Festivaldirecteur Maurits Westerik: “Het feit dat zoveel artiesten, van aanstormend talent tot en met groots van naam, met ons de krachten opnieuw willen bundelen om Best Kept Secret volgend jaar alsnog samen live te ervaren, geeft hoop en moed! Niets is vanzelfsprekend, maar dat muziek de gemene deler is voor velen, dat we in deze tijden verlangen naar livemuziek en dat het allerliefst samen delen, mag duidelijk zijn. We hebben nog een jaar te gaan voordat het zover is, maar we kijken uit naar een prachtig festival. Het zal ons allemaal goed doen.”

Tickets

Morgen, zaterdag 13 juni, om 10:00 gaan de nog beschikbare tickets voor volgend jaar in de verkoop. Ook verschillende overnachtingsmogelijkheden zijn vanaf dat moment te koop. Alle tickets die reeds zijn aangeschaft voor de 2020-editie blijven geldig voor volgend jaar. Bezoekers die reeds een ticket hadden aangeschaft, konden de bekendmaking van het 2021-programma afwachten alvorens de keus te maken hun ticket mee te nemen naar volgend jaar. Net als andere Nederlandse festivalorganisatoren en de rest van de culturele sector sluit Friendly Fire, de organisator van Best Kept Secret, zich aan bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’.

Best Kept Secret 2021

In 2021 wordt Best Kept Secret voor de achtste keer georganiseerd op het evenemententerrein Beekse Bergen bij Hilvarenbeek. Het festival biedt de kans om grote namen – onder meer Radiohead, Arcade Fire en Arctic Monkeys speelden er in het verleden – en opkomende artiesten te zien in een intieme setting aan het meer. Om massadrukte te voorkomen biedt het festivalterrein plaats aan maximaal 25.000 bezoekers per dag, die drie dagen lang de beste alternatieve optredens kunnen beleven en kunnen genieten van het uitgekiende aanbod aan eten en drinken. Op 11, 12 en 13 juni 2021 is Best Kept Secret het eerste alternatieve popfestival dat in Nederland op de agenda staat.

In de media

Dit weekend zou het festival in normale omstandigheden hebben plaatsgevonden en dus staan deze dagen in het teken van Best Kept Secret. Vanaf nu staat de tweede editie van de Best Kept Secret-podcast ‘De Zendmast’, in samenwerking met NPO 3FM/Vera On Track online, die een kijkje biedt achter de schermen van de hectische afgelopen periode. Festileaks viert een Best Kept Secret-week met vanavond onder meer een Best Kept Secret-bingo, gepresenteerd door festivaldirecteur Maurits Westerik. Ook is er morgen aandacht voor Best Kept Secret in de avondprogramma’s van NPO 3FM, op NPO 2 extra en 3voor12.vpro.nl. 3voor12 Radio (VPRO) maakte gisteren al een Best Kept Secret-special.

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

By The Creek keert in september terug als weekender

Nieuws

Donderdag 22 april 2021

Duimen dat het weer los mag in september, dan staat er namelijk dubbel zoveel By The Creek op het programma.

Merendeel jongeren verwacht dit jaar weer een festival te bezoeken

Nieuws

Vrijdag 16 april 2021

Met de eerste testevenementen achter de rug en de aankondiging dat in april honderden evenementen en attracties onder strikte voorwaarden...

Een noodzakelijke bom van opgekropte festivaleuforie

Maandag 22 maart 2021

Wat gebeurt er als je na een festivalloos jaar 1.500 festivalfans los laat in Biddinghuizen? Pure extase.

Joris Voorn, De Staat, Chef'Special en meer op testfestivals

Nieuws

Woensdag 24 februari 2021

De kaartverkoop start morgen voor iedereen die zich heeft aangemeld.

Mysteryland start met voorverkoop

Nieuws

Donderdag 11 februari 2021

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een...

Pleinvrees Festival viert 10-jarig bestaan op 31 juli

Nieuws

Maandag 8 februari 2021

Weet jij al waar je naartoe gaat deze zomer?

YellowTipi onderzoekt: Hoe groot is de kans dat we deze zomer kunnen festivallen?

Nieuws

Donderdag 4 februari 2021

Floris onderzocht hoe groot de kans is dat we deze zomer weer kunnen festivallen. Vaccinaties, testevenementen, sneltests, wat is er...

Er komt een garantiefonds voor evenementen en dat is geweldig nieuws

Nieuws

Donderdag 21 januari 2021

Waar de evenementenindustrie al maanden om schreeuwt, wordt eindelijk door het kabinet gehoord.

Ontdek alle festivals

Ontdek Amsterdam Dance Event