Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut.

Nieuws

LatinVillage en The Good Guyz realiseren eerste luxe culinaire camping van Nederland

Door Timo Kragting op woensdag 24 juni 2020

Taste of Amsterdam, Latinvillage Festival en The Good Guyz, realiseren de eerste glamping waar dagelijks wordt gekookt door Nederlandse topchefs. Gasten van Spaarne Glamping kunnen van 17 juli t/m 21 september luxe ingerichte familietenten boeken in het natuurgebied van Spaarnwoude, waarbij het ontbijt en diner volledig worden verzorgd door de beste chefs van Nederland. Reserveren is vanaf vandaag mogelijk via:www.spaarneglamping.nl

SpaarneGlamping

Op Spaarne Glamping staan ontspanning, plezier en culinaire beleving centraal. Gedurende de negen weken dat de glamping open is, wordt het gastronomische avondprogramma gevuld door smaak- en spraakmakende chefs en creatieve food partijen. Onder andere Ron Blaauw, Michiel Deenik, Julius Jaspers, Alain Caron, Jord Althuizen, Peter Lute, Bennie Blij en top-chocolatier Kees Raat zullen acte de présence geven. Spaarne Glamping werkt met producten van lokale producenten om hen op deze manier te kunnen ondersteunen tijdens deze coronaperiode.

Accommodatie & Activiteiten

Spaarne Glamping, gelegen in natuurgebied Spaarnwoude geeft gasten de keuze uit twee soorten compleet ingerichte tenten. The Family Bell is luxe en volledig ingerichte familietent welke plaats biedt aan 2-4 personen. Gezinnen kunnen er voor kiezen een kleinere tent bij te laten plaatsen voor de kinderen. Ook is het mogelijk om met 2 personen te overnachten in een royaal ingerichte Deluxe Bell Tent. In totaal zijn er 60 accommodaties beschikbaar.

Gasten kunnen deelnemen aan activiteiten op de camping zoals sun-set yoga of bootcamp sessies. Voor de kinderen is er een wekelijks programma samengesteld met verschillende activiteiten variërend van een workshop pizza-bakken, een speurtocht in de natuur of cup-cakes versieren. Deelname aan deze activiteiten is inbegrepen in de prijs van het verblijf.

Ook voor de meer avontuurlijke gasten heeft Spaarne Glamping veel te bieden. In de omgeving bevinden zich veel verschillende activiteiten zoals een indoor ski en snowboard centrum, een klimpark, een kartbaan en kun je paintballen midden in de natuur.

Voor ontspanning kunnen gasten een fiets of wandeltocht door het gebied maken. Zonaanbidders zitten binnen 15 minuten rijden op het strand van IJmuiden of Wijk aan Zee.

Over Spaarne Glamping

Spaarne Glamping is een initiatief van Taste of Amsterdam, LatinVillage Festival en The Good Guyz. Niet eerder hebben drie organisaties met zo veel festivalkennis en -kunde zich gebogen over de essentie van glamping. Het resultaat is een bijzondere culinaire en actieve droomvakantie.

Spaarne Glamping; Luxe Culinaire Vakantie
17 juli t/m 21 september
Peddelpoel 1 1981 LR, Velsen-Zuid
www.spaarneglamping.nl

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

By The Creek keert in september terug als weekender

Nieuws

Donderdag 22 april 2021

Duimen dat het weer los mag in september, dan staat er namelijk dubbel zoveel By The Creek op het programma.

Merendeel jongeren verwacht dit jaar weer een festival te bezoeken

Nieuws

Vrijdag 16 april 2021

Met de eerste testevenementen achter de rug en de aankondiging dat in april honderden evenementen en attracties onder strikte voorwaarden...

Een noodzakelijke bom van opgekropte festivaleuforie

Maandag 22 maart 2021

Wat gebeurt er als je na een festivalloos jaar 1.500 festivalfans los laat in Biddinghuizen? Pure extase.

Joris Voorn, De Staat, Chef'Special en meer op testfestivals

Nieuws

Woensdag 24 februari 2021

De kaartverkoop start morgen voor iedereen die zich heeft aangemeld.

Mysteryland start met voorverkoop

Nieuws

Donderdag 11 februari 2021

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een...

Pleinvrees Festival viert 10-jarig bestaan op 31 juli

Nieuws

Maandag 8 februari 2021

Weet jij al waar je naartoe gaat deze zomer?

YellowTipi onderzoekt: Hoe groot is de kans dat we deze zomer kunnen festivallen?

Nieuws

Donderdag 4 februari 2021

Floris onderzocht hoe groot de kans is dat we deze zomer weer kunnen festivallen. Vaccinaties, testevenementen, sneltests, wat is er...

Er komt een garantiefonds voor evenementen en dat is geweldig nieuws

Nieuws

Donderdag 21 januari 2021

Waar de evenementenindustrie al maanden om schreeuwt, wordt eindelijk door het kabinet gehoord.