Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut.

Nieuws

Je feestbehoefte tóch nog kwijt bij Ongepland Festival

Door Timo Kragting op donderdag 10 september 2020

De clubs zijn gesloten, festivalseizoen zit er op, maar op Ongepland Festival in het Sieraad te Amsterdam trekken ze hem deze maand nog even door, met optredens van Kubus (12 september), Willie Wartaal (19 september) en de allergezelligste vrijmibo van de stad: Edelwise (18 september).

Heb je ooit weleens gehoord van het Kubus moment tijdens de shows van Rico & Sticks, of sterker nog: ben je er geweest? Dan weet je precies wat ik je nu ga vertellen. De producer verzorgde niet alleen de beats voor de legendarische rapformatie Opgezwolle, maar had tijdens de shows een verassing voor de fans. “Ik ga in ieder geval ook live dingen doen, niet gewoon de beats aanzetten” – kondigde Kubus aan. Hij maakt al meer dan 10 jaar muziek op zijn modulair, en laat dit nou precies zijn waar hij niet alleen het publiek mee verrast… maar ook nog eens de hele tent mee op z’n kop zet.

Ongepland Festival is het Kubus moment in ieder geval niet ontgaan. Ze vroegen aan Kubus wat hij ervan vond om een avond improvisatie op zijn modulair te doen. Hij vond het vet, en dus kun je dit spektakel gaan bewonderen in het Atrium van Het Sieraad, wat vooral bekend is van EdelWise.

Het Kubus moment duurde eigenlijk te kort, maar op deze avond zal Kubus live zijn muziekkunsten vertonen in een verhalend optreden. Dit dynamische optreden is een unieke kans om de iconische producer te bewonderen in een setting die bijna niet voorkomt. 

Kubus

Willie Wartaal is een van de andere optredens die je bij Ongepland Festival kan bezoeken. Hij is natuurlijk bekend van De Jeugd Van Tegenwoordig maar heeft in 2020 ook voor het eerst een soloalbum uitgebracht: EnkelBangers. De naam van het album is natuurlijk helemaal in lijn waar Willie Wartaal voor staat, en dus gaat de DJ-set op deze avond een feestje worden.

ww2

De laatste vrijdag van de maand heeft de organisatie gereserveerd voor Edelwise, ditmaal met een Silent Disco Karaoke. De meest uit de hand gelopen vrijmibo zorgt als vanouds voor een hele hoop gezelligheid. Perfect voor als je direct vanuit je werk met je collega’s een drankje wilt doen, of wanneer je met je vrienden het weekend goed wilt inluiden. Mocht je geen zin hebben in een liquid dinner, dan kun je ook dineren bij Edelwise.

Edelwise2

Meer info op www.ongeplandfestival.nl

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Toilet Festival 2020: Live vanaf de plee

Nieuws

Donderdag 19 november 2020

Dansen voor het goede doel op muziek van o.a. Rob Dekay, The Partysquad en Vunzige Deuntjes. Live vanaf de plee.

Naar de sneeuw met Enter The Snow kan ook dit jaar gewoon weer

Nieuws

Vrijdag 16 oktober 2020

In tijden dat er niets mogelijk lijkt, zien de jongens achter de organisatie van Enter the Snow juist kansen.

Doe mee met de Dutch Dance Quiz: een ode aan 30 jaar dance

Nieuws

Vrijdag 2 oktober 2020

Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische...

TeamAlert is benieuwd naar jouw ervaringen met drugs in het verkeer

Nieuws

Woensdag 30 september 2020

Heb je een rijbewijs en ben je tussen de 18 en 50 jaar oud? En gebruik je weleens XTC, speed,...

Je feestbehoefte tóch nog kwijt bij Ongepland Festival

Nieuws

Donderdag 10 september 2020

De clubs zijn gesloten, festivalseizoen zit er op, maar op Ongepland Festival in het Sieraad te Amsterdam trekken ze hem...

Aangepast Pleinvrees am Strand belooft een muzikale stranddag te worden

Nieuws

Vrijdag 7 augustus 2020

"Lekker flaneren aan de Amsterdamse kust, pootjes in het goudgele zand, de fijnste muziek en een grijns op je giecheltje...

18 juli is het Nationale Festivalcrew-dag: een ode aan alle festivalmedewerkers

Nieuws

Dinsdag 7 juli 2020

De organisatie van de Zwarte Cross en Mañana Mañana roept alle festivalmedewerkers in Nederland op om 18 juli 2020 een...

HEMtuin is met afstand het meest veelzijdige festivalalternatief tot nu toe

Inclusief fotoalbum

Dinsdag 30 juni 2020

We mochten weer eens op pad en dat beviel goed!