Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut.

Nieuws

Je feestbehoefte tóch nog kwijt bij Ongepland Festival

Door Timo Kragting op donderdag 10 september 2020

De clubs zijn gesloten, festivalseizoen zit er op, maar op Ongepland Festival in het Sieraad te Amsterdam trekken ze hem deze maand nog even door, met optredens van Kubus (12 september), Willie Wartaal (19 september) en de allergezelligste vrijmibo van de stad: Edelwise (18 september).

Heb je ooit weleens gehoord van het Kubus moment tijdens de shows van Rico & Sticks, of sterker nog: ben je er geweest? Dan weet je precies wat ik je nu ga vertellen. De producer verzorgde niet alleen de beats voor de legendarische rapformatie Opgezwolle, maar had tijdens de shows een verassing voor de fans. “Ik ga in ieder geval ook live dingen doen, niet gewoon de beats aanzetten” – kondigde Kubus aan. Hij maakt al meer dan 10 jaar muziek op zijn modulair, en laat dit nou precies zijn waar hij niet alleen het publiek mee verrast… maar ook nog eens de hele tent mee op z’n kop zet.

Ongepland Festival is het Kubus moment in ieder geval niet ontgaan. Ze vroegen aan Kubus wat hij ervan vond om een avond improvisatie op zijn modulair te doen. Hij vond het vet, en dus kun je dit spektakel gaan bewonderen in het Atrium van Het Sieraad, wat vooral bekend is van EdelWise.

Het Kubus moment duurde eigenlijk te kort, maar op deze avond zal Kubus live zijn muziekkunsten vertonen in een verhalend optreden. Dit dynamische optreden is een unieke kans om de iconische producer te bewonderen in een setting die bijna niet voorkomt. 

Kubus

Willie Wartaal is een van de andere optredens die je bij Ongepland Festival kan bezoeken. Hij is natuurlijk bekend van De Jeugd Van Tegenwoordig maar heeft in 2020 ook voor het eerst een soloalbum uitgebracht: EnkelBangers. De naam van het album is natuurlijk helemaal in lijn waar Willie Wartaal voor staat, en dus gaat de DJ-set op deze avond een feestje worden.

ww2

De laatste vrijdag van de maand heeft de organisatie gereserveerd voor Edelwise, ditmaal met een Silent Disco Karaoke. De meest uit de hand gelopen vrijmibo zorgt als vanouds voor een hele hoop gezelligheid. Perfect voor als je direct vanuit je werk met je collega’s een drankje wilt doen, of wanneer je met je vrienden het weekend goed wilt inluiden. Mocht je geen zin hebben in een liquid dinner, dan kun je ook dineren bij Edelwise.

Edelwise2

Meer info op www.ongeplandfestival.nl

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

By The Creek keert in september terug als weekender

Nieuws

Donderdag 22 april 2021

Duimen dat het weer los mag in september, dan staat er namelijk dubbel zoveel By The Creek op het programma.

Merendeel jongeren verwacht dit jaar weer een festival te bezoeken

Nieuws

Vrijdag 16 april 2021

Met de eerste testevenementen achter de rug en de aankondiging dat in april honderden evenementen en attracties onder strikte voorwaarden...

Een noodzakelijke bom van opgekropte festivaleuforie

Maandag 22 maart 2021

Wat gebeurt er als je na een festivalloos jaar 1.500 festivalfans los laat in Biddinghuizen? Pure extase.

Joris Voorn, De Staat, Chef'Special en meer op testfestivals

Nieuws

Woensdag 24 februari 2021

De kaartverkoop start morgen voor iedereen die zich heeft aangemeld.

Mysteryland start met voorverkoop

Nieuws

Donderdag 11 februari 2021

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een...

Pleinvrees Festival viert 10-jarig bestaan op 31 juli

Nieuws

Maandag 8 februari 2021

Weet jij al waar je naartoe gaat deze zomer?

YellowTipi onderzoekt: Hoe groot is de kans dat we deze zomer kunnen festivallen?

Nieuws

Donderdag 4 februari 2021

Floris onderzocht hoe groot de kans is dat we deze zomer weer kunnen festivallen. Vaccinaties, testevenementen, sneltests, wat is er...

Er komt een garantiefonds voor evenementen en dat is geweldig nieuws

Nieuws

Donderdag 21 januari 2021

Waar de evenementenindustrie al maanden om schreeuwt, wordt eindelijk door het kabinet gehoord.

Ontdek alle festivals

Ontdek Amsterdam Dance Event