Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut.

Art

Initiatief Stay Safe Voucher reikt helpende hand aan de evenementenbranche

Door Amber Jennifer Hoogendoorn op maandag 11 mei 2020

Op 21 april werd bekend dat alle evenementen met een vergunning tot tenminste 1 september niet zijn toegestaan. Dit nieuws is een gigantische klap voor de evenementenbranche. De gevolgen voor organisaties, promotors, artiesten en personeel, maar ook voor de mensen achter de schermen, zijn niet te overzien. Sommige events zullen worden uitgesteld, anderen komen er minder goed vanaf.

Bij de consument heerst nu terughoudendheid. Gaat het event volgend jaar wel door? Wanneer is dan de eerste editie dat we weer kunnen feesten? Moet ik nog wel een kaartje kopen? Juist nu in deze tijd hebben de organisaties de fans harder nodig dan ooit tevoren.. Daarom heeft 24&MORE samen met haar partners de #staysafevoucher in het leven geroepen. Het doel? De evenementenbranche een helpende hand toereiken om de economische impact op te vangen en ervoor zorgen dat de consument onbezorgd een voucher kan kopen.

Zonder risico

De Stay Safe voucher is een initiatief dat de fans beschermt. Zij kunnen, zonder risico, alvast een voucher kopen voor hun favoriete evenement. Deze voucher wordt ingewisseld zodra het event doorgaat. Zo hebben de fans de zekerheid op een ticket en biedt het de organisator een vliegende start zodra deze corona crisis voorbij is.

Mocht het inderdaad zo zijn dat een evenement helaas niet kan doorgaan, dan hebben de fans twee opties. Ze kunnen de gekochte vouchers doneren aan de desbetreffende organisatie, om zo hun favoriete evenement te steunen. Of ze kunnen het volledige bedrag teruggestort krijgen.

Klik hier voor meer informatie over de Stay Safe voucher en het overzicht van de deelnemende evenementen die zich al hebben aangemeld.

Vond je het leuk? Laat het Amber weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Aangepast Pleinvrees am Strand belooft een muzikale stranddag te worden

Nieuws

Vrijdag 7 augustus 2020

"Lekker flaneren aan de Amsterdamse kust, pootjes in het goudgele zand, de fijnste muziek en een grijns op je giecheltje...

18 juli is het Nationale Festivalcrew-dag: een ode aan alle festivalmedewerkers

Nieuws

Dinsdag 7 juli 2020

De organisatie van de Zwarte Cross en Mañana Mañana roept alle festivalmedewerkers in Nederland op om 18 juli 2020 een...

HEMtuin is met afstand het meest veelzijdige festivalalternatief tot nu toe

Inclusief fotoalbum

Dinsdag 30 juni 2020

We mochten weer eens op pad en dat beviel goed!

Dit zijn de 10 beste festivalalternatieven deze zomer

Nieuws

Donderdag 25 juni 2020

Terrastivals, festivalloze festivalcampings, dance dineren op een boot, er kan van alles deze zomer zonder festivals.

LatinVillage en The Good Guyz realiseren eerste luxe culinaire camping van Nederland

Nieuws

Woensdag 24 juni 2020

Taste of Amsterdam, Latinvillage Festival en The Good Guyz, realiseren de eerste glamping waar dagelijks wordt gekookt door Nederlandse topchefs.

Nederlandse muziekbranche overhandigt 60.000 handtekeningen van petitie 'Liefde voor Muziek'

Nieuws

Dinsdag 23 juni 2020

Aanstaande donderdagmiddag (25 juni om 13.15 uur) overhandigt de Nederlandse muziekindustrie de resultaten van de petitie ‘Liefde voor Muziek’, die...

MOJO en VODAFONE lanceren streamingplatform Larger Than Live

Nieuws

Vrijdag 19 juni 2020

Donderdag 9 juli eerste show door Nielson. Ook De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig, Maan, Frenna Deluxe en Rolf Sanchez...

HEMtuin Terrastival is Nederlands grootste culturele anderhalvemeterterras

Nieuws

Dinsdag 16 juni 2020

Zo wordt 't toch nog wat, deze fesivalzomer.