Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 6 minuten. Afbeelding: Ryan Tjin

Nieuws

Festivalhoroscoop Lente 2015

Door Sophie & Maikel op woensdag 8 april 2015

Lacht het geluk je toe en staat er een pot vol festivalmuntjes aan het einde vd regenboog of eindigt je ihponescherm in duizenden. Onze spirituele zwaargewichten staken de koppen bij elkaar; "Oh sterren vertel het mij..."

STIER

Sterrenbeelden-02Alles lijkt mis te gaan en je voelt je lower dan een gedetineerde wiens zeepje net op de grond is gevallen. Op financieel gebied sta je voorlopig niet sterk wat leidt tot bietsen bij je vrienden en hardgaande vreemdelingen. Het woord liefde is al zowat weggevaagd uit je woordenboek en als klap op de vuurpijl spelen je twee favo bandjes ook nog eens tegelijk. Maar nee stier, de sterren haten je niet. Je gezondheid staat er meer dan lekker voor dus elke weekender kom jij gemakkelijk door. Let goed op tijdens de eerste week van mei want hier zal alles 180 graden veranderen. Op dat geweldige festival gebeurt eindelijk waar je zo lang op hebt gehoopt. En we hebben het niet over dat halve muntje dat je vindt.

RAM

Sterrenbeelden-01Verdomme, je loopt al de hele middag met een caleidoscoop in je oog. Is natuurlijk helemaal lekker als je staat te huppen bij de live-set van je favoriete DJ, maar niet zo praktisch om contact te houden met je vrienden om hun whereabouts te achterhalen. Je richtingsgevoel is dan ook ver onder de maat deze periode. Gelukkig staat de grote beer wél in lijn met Saturnus en kun jij daardoor als geen ander op ontwapenende wijze een nieuwe vriendengroep starten in deze nieuw verkregen awkward situaties. Focus niet te hard op het loslaten van controle tijdens deze nieuwe ervaringen. Oja, vergeet die roze olifant even, Ram.

TWEELING

Sterrenbeelden-03 Tweelingen heeft al een tijdje de wind mee. Je voelt je goed, dat straal je uit en wilt dit topgevoel niet meer loslaten. Al kun je hier misschien in doorslaan. Zo kunnen je dansmoves meer lijken op… Uhh, hoe zeg ik dat lief? Ja, een spastische aanval. Bovendien brengt partyen voor die torenhoge box naast fijne tunes ook een schijt irritante piep met zich mee. Take a chill pill, jouw sterren blijven nog wel even gunstig. Pas alleen op, eind april verlies jij iets. Je zuurverdiende muntjes, soa-vrij bestaan of misschien je hart. Don’t worry, de schade zal beperkt blijven.

KREEFT

Sterrenbeelden-04Kreeft, jij bent in je nopjes en barst van het geluk deze periode. Je ketting is er maar vier keer afgevallen tijdens de rit naar het festival en je hebt ook nog eens een half muntje gevonden bij de entree. Ook de andere sekse lijkt zich woest aangetrokken te voelen door een nog nader te bepalen vorm van charisma die zich van jou meester maakt door de stand van de maan. Maak hier gebruik van en laat je bijvoorbeeld insmeren met zonnebrand, de uitdrukking ‘verbranden als een kreeft’ komt namelijk niet zomaar uit de lucht vallen. Wees voorzichtig met vuur deze maand, als je wenkbrauwen je lief zijn.

LEEUW

Sterrenbeelden-05Als echte Leeuw voel jij je de afgelopen tijd behoorlijk mans en hier geniet je dan ook vol van. Jou is even niks te gek. Over het hek klimmen van dat uitverkochte festival, weglopen zonder 1,5 muntje voor je smerige vino te betalen of een sleuteltje extra: YO-LO. Die ene vriend/vriendin maakt zich iets teveel zorgen en belemmert jouw fun. Maar lieve Leeuw, wees aardig tegen dit persoon want eind april zal je hem/ haar hard nodig hebben. Tot die tijd staan jouw sterren erg positief en voornamelijk op gebied van l’amour. Dus haal al die erotische dansmoves tevoorschijn!

VISSEN

Sterrenbeelden-12Vissen hebben de ongeremde kracht om te innoveren de komende weken. Trek toch eens die leren broek uit de kast deze maand, was je haar eens met Andrélon zomerblond en laat een henna-tattoo zetten met de naam van je nieuwste festivalvlam. Het zal zich uitbetalen, want je unieke verschijning leidt tot een ontmoeting met je droompartner die ook ‘rechtsvoor’ staat bij mainstage. Tot overmaat van geluk deelt je vlam jouw passie voor het verzorgen van bonsaiboompjes. Jullie wortelen razendsnel en wonen binnen drie jaar samen in een appartement in Zuidoost met een chihuahua die Dixon heet. Vergeet niet af en toe wat me-time in te plannen voor zelfontplooiing. Ga bijvoorbeeld lekker even op een grasveldje voor een kunstwerk chillen.

MAAGD

Sterrenbeelden-06Wauw wat ben jij lekker bezig deze periode Maagd! Je sterrenbeeld doet z’n eer niet aan en als koning van het festival flirt jij erop los. Als een raketje manoeuvreer jij je tussen de verschillende stages om als echte casanova/femme fatale al je flirts warm te houden. Met je smoothe babbel weet je veel te bereiken en hier geniet je van. Kijk uit tegen het eind van je favo festival want er ligt iets naars op de loer. Die pil zag er al een beetje raar uit en dronken je ex bellen is nooit een goed idee. Pak je beste buddy stevig bij de hand en laat hem/haar niet meer gaan daar links vooraan. Dit zou zomaar de beste live set van je leventje kunnen worden!

BOOGSCHUTTER

Sterrenbeelden-09Een enorme honger sluiert over jouw bestaan deze maand. Fysieke honger, maar ook een lekkere trek in de liefde. Dit gecombineerd met het feit dat je veel spullen kwijtraakt belooft weinig goeds. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat terwijl je totaal-niet-charmant een broodje kroket naar binnen staat te schuiven bij een tent die de keuring van Rob Geus niet door zou komen, je je realiseert dat je huissleutels zoek zijn. Na een slingerend avontuur waar je een opblaasdolfijn, drie vrienden en een ID-kaart van ene ‘Kenzo’ tegenkomt krijg je een appje van je beste vriend(in) die mededeelt dat hij/zij bij de uitgang staat met jouw inboedel. Helemaal lekky! Koop voor dit festivalseizoen een musketonhaak om je sleutels aan je broek te hangen.

SCHORPIOEN

Sterrenbeelden-08Schorpioen heeft het moeilijk de laatste tijd. Je bent erg chaotisch waardoor je elke timetable blijft upfucken en meer muntjes verliest dan je lief is. Ook blijf je maar met dat ene probleem zitten. Je hoofd maakt overuren en je kan moeilijk genieten van het festival waar je lang naar hebt uitgekeken. Let it go en pak je shine. In mei zullen al je problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen, dus beter duw je die hippe zonnebril wat verder op je neus, vul je het waterflesjes nog een laatste keer en laat je de kaakjes lekker gaan. Mei komt vanzelf!

STEENBOK

Sterrenbeelden-10Deze periode staat voor de steenbok garant voor ongenuanceerde pret en exotische situaties. Vergeet echter niet te leren van je fouten. Zo zou je zomaar probleemloos langs de beveiliging kunnen cruisen met je waterpistool, maar doe je, next-thing-you-know een salto bij de secret stage die fout afloopt. Met een bult als een tennisbal op je hoofd, krijg je als beloning een ongenuanceerde tongzoen van een buikdanseres die hoelahoepend de sfeer daar bewaakt. Trots loop je de tent uit.. met je nieuw verkregen herpes. Ouch! Vermijd deze maand afters om je exen en hun nieuwe scharrels te ontlopen.

WATERMAN

Sterrenbeelden-11De sterren staan deze lente erg gunstig voor de Waterman. Je voelt je zelfverzekerder dan ooit en dit komt goed van pas. Lekker ongegeneerd flirten met die hete DJ of knappe barvrouw of gewoon met beiden. Dit geweldige gevoel straal jij uit en zelfs je dansmoves zijn vlotter dan ooit tevoren. Alles zal tot een hoogtepunt komen tussen eind april en half mei. Dat hete stuk die je al maanden ‘stalkt’ op insta staat eindelijk op attending bij jouw favoriete festival. Tijd om stappen te ondernemen. Spent die muntjes aan deze vlam want dit ziet er veelbelovend uit.

WEEGSCHAAL

Sterrenbeelden-07Jouw lever is enorm in vorm deze weken en dat is nodig ook. In een schandalig drink-offensief verslindt je het ene na het andere drankje. Gelukkig staan er geen rijen bij de waterpunten en kun je af en toe het broodnodige vocht-bijtap-moment inplannen. Financieel gezien is je obsessie voor drank niet bepaald verstandig, je portomonnee heeft het zwaar en dan moet je ook nog eens je fiat panda laten repareren bij een shady monteur. Je zult binnenkort een diepgewortelde angst uit je jeugd overwinnen en voelt je daardoor sterker dan ooit: reden voor een feestje!

Vond je het leuk? Laat het Sophie weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

By The Creek keert in september terug als weekender

Nieuws

Donderdag 22 april 2021

Duimen dat het weer los mag in september, dan staat er namelijk dubbel zoveel By The Creek op het programma.

Merendeel jongeren verwacht dit jaar weer een festival te bezoeken

Nieuws

Vrijdag 16 april 2021

Met de eerste testevenementen achter de rug en de aankondiging dat in april honderden evenementen en attracties onder strikte voorwaarden...

Een noodzakelijke bom van opgekropte festivaleuforie

Maandag 22 maart 2021

Wat gebeurt er als je na een festivalloos jaar 1.500 festivalfans los laat in Biddinghuizen? Pure extase.

Joris Voorn, De Staat, Chef'Special en meer op testfestivals

Nieuws

Woensdag 24 februari 2021

De kaartverkoop start morgen voor iedereen die zich heeft aangemeld.

Mysteryland start met voorverkoop

Nieuws

Donderdag 11 februari 2021

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een...

Pleinvrees Festival viert 10-jarig bestaan op 31 juli

Nieuws

Maandag 8 februari 2021

Weet jij al waar je naartoe gaat deze zomer?

YellowTipi onderzoekt: Hoe groot is de kans dat we deze zomer kunnen festivallen?

Nieuws

Donderdag 4 februari 2021

Floris onderzocht hoe groot de kans is dat we deze zomer weer kunnen festivallen. Vaccinaties, testevenementen, sneltests, wat is er...

Er komt een garantiefonds voor evenementen en dat is geweldig nieuws

Nieuws

Donderdag 21 januari 2021

Waar de evenementenindustrie al maanden om schreeuwt, wordt eindelijk door het kabinet gehoord.