Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 3 minuten.

Nieuws

Festivalhoroscoop juni

Door C. op zaterdag 3 januari 2015

Oh sterren aan de hemel, wat moet ik toch aan komend weekend? Op welk festival ontmoet ik de wause liefde van mijn leven? De hoeveelste dixie van rechts is het komende festival mijn schone geluksdixie? En wat moet ik doen om mijn kluissleutel eens niet te verliezen? Oh sterren vertel het mij...

Sterrenbeelden-02STIER Op een festival aan het einde van deze maand zal jij jouw wappie liefde tegen het goddelijke lijf lopen. In eerste instantie knap je af op zijn/haar enthousiast uitgevoerde konijnen-moves, maar later zal je inzien dat dat heel aandoenlijk is. Over tien jaar zullen jullie die dans zelfs gezamenlijk voor het altaar uitvoeren… How romantic!

Sterrenbeelden-01RAM Je mondhoeken zijn wit uitgeslagen van de droogte, dus je smurft naar de bar om een colaatje – met een straatwaarde van 35 knikkers- aan te schaffen. Je graait in je broekzak… om te ontdekken dat je geen munten meer hebt. Wanhopig kijk je de barman/vrouw aan… Wauwzers. Jullie duiken onder de bar, maken 30 babies en 1 capibara en je krijgt de rest van de dag nog gratis cola ook.

Sterrenbeelden-03TWEELING Het wil bij jou niet echt lukken met de wappie liefdes. En toch blijf je het proberen. Je staart alles met een hartslag diep in de bambi-ogen aan, met de hoop enige affectie te ontvangen… Tevergeefs. Tip: neem een knuffeldier mee naar een festival. Zo voel je je toch niet helemaal alleen. Sterkte; jouw tijd komt nog wel.

Sterrenbeelden-04KREEFT Kreeft, jij ongekende wappie casanova! Aan iedere vinger heb jij tientallen kwijlende aanbidders. Zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen! Geniet van deze luxepositie; leef je uit, hou vooral met niemand rekening want voor je het weet is het dinsdag en lig je weer huilend onder je Unicorn Rainbow Glitter Heaven-dekbed.

Sterrenbeelden-05LEEUW Lieve Leeuw, let deze maand vooral niet op waar je loopt. Wanneer jij een drankje morst over het shirtje van een onbekende en hij/zij jou boos aankijkt, slaat de wappie vonk over. Jullie vergeten pardoes het hele mors-incident en beleven een intens kopkluif-moment. Zonder woorden, zonder naam, maar met veel speeksel (en een beetje Pfeiffer). Daarna wel even je mond spoelen!

Sterrenbeelden-12VISSEN Jij zet het deze maand flink op een zuipen, waardoor er zwarte gaten in je geheugen ontstaan. Je zoent met 7 kloppende harten op 1 avond, en geloof ons als we zeggen dat je maar blij moet zijn dat je je er niets meer van kan herinneren (ze waren allemaal minderjarig en leken op Roy Donders).

Sterrenbeelden-06MAAGD Hang je net zo lekker met kramp in je benen boven het zwarte gat van de Dixi, speelt de wc-rol verstoppertje… Gelukkig word je gered door een niet al te afstotelijk persoon; iemand met een gezicht en een tissue. We weten dat het niet je droomman/vrouw is, maar hey, uiterlijk is ook niet alles. Geloof ons nou maar: op intellectueel niveau zijn jullie vuurwerk. En glittertjes.

Sterrenbeelden-09BOOGSCHUTTER Het stuk achter de balie bij de kluisjes heeft de sleutel tot jouw hartje. Nodig hem/haar uit om een drankje te doen van het borg-geld: vannacht kan je eindelijk je nieuwe SM-kelder in gebruik nemen. Bovendien delen jullie ook een stiekeme passie voor Franse kaas. Na jullie SM-avontuur gaan jullie dan ook gezellig kaasfonduen bij je opa en oma.

Sterrenbeelden-08SCHORPIOEN Het is al vroeg in de ochtend, en je hebt nog steeds niet gescoord. Je ziet een figuur rondlopen met een hoge hoed op, en vraagt of men interesse heeft in een spelletje met de goocheldoos. De ander haalt *poef*een wit konijn uit de hoed, en dat is het startschot voor wat een lang liefdesspel zal zijn. Abracadabra, sesam open u...

Sterrenbeelden-10STEENBOK Deze maand stort jij je, omdat je wilt neu... omdat je nieuwsgie.. omdat je wilt weten of je vader erop zit, vol op Tinder. Je hebt hele leuke gesprekken, maar voor een date ben je te schijterig. Gelukkig kom je een van je matches spontaan op een festival tegen, en slaat de vonk over tijdens het gezamenlijk likken aan een raketje.

Sterrenbeelden-11WATERMAN Deze maand sta jij niet open voor de liefde. Alle schaapjes die op je afkomen wijs je genadeloos af; de een heeft een onwerkelijke haargrens, de ander zweet als een otter, en de derde heeft hetzelfde geurtje als je moeder. Jij gaat helemaal op in de muziek en duldt geen geblaat in je oor. Gezellig, joh!

Sterrenbeelden-07WEEGSCHAAL Je staat links vooraan te genieten van je favoriete dj als je achter diens bouncende body een interessante verschijning ziet. Je voelt je licht, en denkt dat je kan vliegen. Dat kan je ook. Vlieg op hem/haar af en ga samen hamburgers van my little pony-vlees - met een kwak joppiesaus -eten. Dat het de levenspartner van de dj is, is slechts een bijkomstig detail.

Vond je het leuk? Laat het C. weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

By The Creek keert in september terug als weekender

Nieuws

Donderdag 22 april 2021

Duimen dat het weer los mag in september, dan staat er namelijk dubbel zoveel By The Creek op het programma.

Merendeel jongeren verwacht dit jaar weer een festival te bezoeken

Nieuws

Vrijdag 16 april 2021

Met de eerste testevenementen achter de rug en de aankondiging dat in april honderden evenementen en attracties onder strikte voorwaarden...

Een noodzakelijke bom van opgekropte festivaleuforie

Maandag 22 maart 2021

Wat gebeurt er als je na een festivalloos jaar 1.500 festivalfans los laat in Biddinghuizen? Pure extase.

Joris Voorn, De Staat, Chef'Special en meer op testfestivals

Nieuws

Woensdag 24 februari 2021

De kaartverkoop start morgen voor iedereen die zich heeft aangemeld.

Mysteryland start met voorverkoop

Nieuws

Donderdag 11 februari 2021

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een...

Pleinvrees Festival viert 10-jarig bestaan op 31 juli

Nieuws

Maandag 8 februari 2021

Weet jij al waar je naartoe gaat deze zomer?

YellowTipi onderzoekt: Hoe groot is de kans dat we deze zomer kunnen festivallen?

Nieuws

Donderdag 4 februari 2021

Floris onderzocht hoe groot de kans is dat we deze zomer weer kunnen festivallen. Vaccinaties, testevenementen, sneltests, wat is er...

Er komt een garantiefonds voor evenementen en dat is geweldig nieuws

Nieuws

Donderdag 21 januari 2021

Waar de evenementenindustrie al maanden om schreeuwt, wordt eindelijk door het kabinet gehoord.

Ontdek alle festivals

Ontdek Amsterdam Dance Event