Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 2 minuten.

Nieuws

Dit zijn de vreemdste dingen die je dit jaar op Lowlands kunt zien

Door Timo Kragting op donderdag 25 juli 2019

Yes! Het puzzelen mag beginnen want de timetable is er. Waarschijnlijk heb je een aantal acts al met een dikke stift omcirkeld, maar wij vragen ons toch iets af: Heb je ook rekening gehouden met je benodigde portie weirdness? Ongemakkelijke vervreemding? Mindblown WTF-ness? Niet hè. Maar hey, wees gerust. Ook zonder dat Kees van Hondt geboekt wordt is er een hoop vreemds te zien op de campingvlucht naar het paradijs dat Lowlands heet. Wij hebben een paar uit de bocht gevlogen acts voor je op een rijtje gezet.

Neuromonakh Feofan – Vrijdag 22:00 – Lima

Een Russisch trio dat Russische volksmuziek met drum and bass combineert. Een van de drie heeft altijd een berenpak aan. De andere twee gewoon iets vreemds. Dit is voor al je zintuigen een vreemd spektakel. We adviseren veel wodka mee te nemen.

Sexyland – Dagelijks vanaf 20:00

Ja.. Dit gaat natuurlijk weer volledig uit de klauwen escaleren. In de podcast heeft Eric van Eerdenburg het al over: “American wrestling en kaasfondue met paaldansers”. Elk uur is er in de avond en nacht iets anders gaande in Sexyland. Het enige dat de hele tijd hetzelfde blijft, is de gigantische chaos.

Sexyland op Lowlands is zo obscuur dat er geen beeldmateriaal van is

Joost – zaterdag 13:15 - Heineken

Je hebt hiphop, je hebt nederhop en je hebt Joost. Met uitspraken als: “Ik ben flyer dan een meeuw, het is de blanke Paul de Leeuw” en “Ga niet meer naar de HAVO, maar bleef wel zwemmen in de Zaanse mayo” zijn de teksten van deze woordkunstenaar al behoorlijk vreemd te noemen. Tel daar zijn clips bij op en je weet dat het weer lekker ongemakkelijk wordt in de Heineken.

Hans Kazàn & Steven Kazàn – zaterdag 21:00 - Juliet

Tja, dan word je geboren als de zoon van Hans Kazàn en vind je het wat saai om zijn legacy voort te zetten. Je bent altijd de lolbroek van de familie geweest en voelt veel meer voor comedy. Wat doe je dan? Exact wat humorheld Steven Kazàn heeft gedaan. Kijk hieronder maar. Wat hij samen met zijn vader op Lowlands zal laten zien is een raadsel, maar vreemd wordt het sowieso.

DJ Bus Replacement Service – zaterdag 00:30 – X-Ray

Is het een DJ? Is het een service die je bus komt vervangen? Is het een Noord-Koreaanse wereldleider? Eigenlijk hebben we geen idee. Dat wordt janken van verwarring en lekker gaan in de technopolonaise. Kim Jong-Untss-untss-untss.

Zoutmus – Zondag 17:00 – Juliet

Een reeks van absurdistische sketches. Theater op z’n vreemdst. Veel mannen in onderbroeken en andere ongein. Meer hebben we hier eigenlijk niet over te melden. Je kunt er maar beter langs gaan op Lowlands. Oh en vergeet de letters W, T en F niet mee te nemen.

A Campingflight to Lowlands Paradise
16 t/m 18 augustus 2019
Walibi Holland, Biddinghuizen
Meer info

 

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

DGTL organiseert 's werelds grootste online festival

Nieuws

Dinsdag 7 april 2020

Meerdere virtuele stages, een waslijst aan topdj's, Q&A's rondom circulair festivallen en aanbiedingen van o.a. Kornuit en Absolut vormen een...

Oerol onderzoekt andere vorm voor festival

Nieuws

Vrijdag 3 april 2020

Het Terschellinger theaterfestival Oerol zal in 2020 niet in reguliere vorm kunnen plaatsvinden vanwege de corona-maatregelen van de Nederlandse overheid....

Alle virtuele raves op een rijtje

Nieuws

Vrijdag 27 maart 2020

Go hard and stay home.

Paaspop 2020 gaat niet door

Nieuws

Dinsdag 24 maart 2020

Gekochte tickets blijven geldig voor 2021; ook restitutie van ticket aankoopbedrag mogelijk

Glastonbury afgelast en dat is slecht nieuws voor alle Europese festivals

Nieuws

Woensdag 18 maart 2020

Een van de grootste openluchtfestival op aarde is door de coronacrisis genoodzaakt om de aanstaande editie te annuleren.

Ook Coachella uitgesteld naar aanleiding van coronavirus

Nieuws

Woensdag 11 maart 2020

Het festival staat nu gepland voor 9 tot en met 11 en 16 tot en met 18 oktober.

Eerste grote festival afgelast om coronavirus

Nieuws

Donderdag 5 maart 2020

Tomorrowland Winter in het Franse Alpe d'Huez wordt door de Franse autoriteiten afgelast vanwege de dreiging van het coronavirus.

SWF 2020 maakt line-up bekend

Nieuws

Dinsdag 3 maart 2020

O.a. Âme II Âme, Gerd Janson, Floorplan, Henrik Schwarz, Maceo Plex, Marcel Dettmann en Honey Dijon staan op het affiche.