Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 2 minuten.

Nieuws

Dit zijn de vreemdste dingen die je dit jaar op Lowlands kunt zien

Door Timo Kragting op donderdag 25 juli 2019

Yes! Het puzzelen mag beginnen want de timetable is er. Waarschijnlijk heb je een aantal acts al met een dikke stift omcirkeld, maar wij vragen ons toch iets af: Heb je ook rekening gehouden met je benodigde portie weirdness? Ongemakkelijke vervreemding? Mindblown WTF-ness? Niet hè. Maar hey, wees gerust. Ook zonder dat Kees van Hondt geboekt wordt is er een hoop vreemds te zien op de campingvlucht naar het paradijs dat Lowlands heet. Wij hebben een paar uit de bocht gevlogen acts voor je op een rijtje gezet.

Neuromonakh Feofan – Vrijdag 22:00 – Lima

Een Russisch trio dat Russische volksmuziek met drum and bass combineert. Een van de drie heeft altijd een berenpak aan. De andere twee gewoon iets vreemds. Dit is voor al je zintuigen een vreemd spektakel. We adviseren veel wodka mee te nemen.

Sexyland – Dagelijks vanaf 20:00

Ja.. Dit gaat natuurlijk weer volledig uit de klauwen escaleren. In de podcast heeft Eric van Eerdenburg het al over: “American wrestling en kaasfondue met paaldansers”. Elk uur is er in de avond en nacht iets anders gaande in Sexyland. Het enige dat de hele tijd hetzelfde blijft, is de gigantische chaos.

Sexyland op Lowlands is zo obscuur dat er geen beeldmateriaal van is

Joost – zaterdag 13:15 - Heineken

Je hebt hiphop, je hebt nederhop en je hebt Joost. Met uitspraken als: “Ik ben flyer dan een meeuw, het is de blanke Paul de Leeuw” en “Ga niet meer naar de HAVO, maar bleef wel zwemmen in de Zaanse mayo” zijn de teksten van deze woordkunstenaar al behoorlijk vreemd te noemen. Tel daar zijn clips bij op en je weet dat het weer lekker ongemakkelijk wordt in de Heineken.

Hans Kazàn & Steven Kazàn – zaterdag 21:00 - Juliet

Tja, dan word je geboren als de zoon van Hans Kazàn en vind je het wat saai om zijn legacy voort te zetten. Je bent altijd de lolbroek van de familie geweest en voelt veel meer voor comedy. Wat doe je dan? Exact wat humorheld Steven Kazàn heeft gedaan. Kijk hieronder maar. Wat hij samen met zijn vader op Lowlands zal laten zien is een raadsel, maar vreemd wordt het sowieso.

DJ Bus Replacement Service – zaterdag 00:30 – X-Ray

Is het een DJ? Is het een service die je bus komt vervangen? Is het een Noord-Koreaanse wereldleider? Eigenlijk hebben we geen idee. Dat wordt janken van verwarring en lekker gaan in de technopolonaise. Kim Jong-Untss-untss-untss.

Zoutmus – Zondag 17:00 – Juliet

Een reeks van absurdistische sketches. Theater op z’n vreemdst. Veel mannen in onderbroeken en andere ongein. Meer hebben we hier eigenlijk niet over te melden. Je kunt er maar beter langs gaan op Lowlands. Oh en vergeet de letters W, T en F niet mee te nemen.

A Campingflight to Lowlands Paradise
16 t/m 18 augustus 2019
Walibi Holland, Biddinghuizen
Meer info

 

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Pleinvrees Am Strand 2020: een fijne opwarmer voor volgend jaar

Report over Pleinvrees am Strand

Donderdag 17 september 2020

Een muzikale stranddag op het terras.

Je feestbehoefte tóch nog kwijt bij Ongepland Festival

Nieuws

Donderdag 10 september 2020

De clubs zijn gesloten, festivalseizoen zit er op, maar op Ongepland Festival in het Sieraad te Amsterdam trekken ze hem...

Aangepast Pleinvrees am Strand belooft een muzikale stranddag te worden

Nieuws

Vrijdag 7 augustus 2020

"Lekker flaneren aan de Amsterdamse kust, pootjes in het goudgele zand, de fijnste muziek en een grijns op je giecheltje...

18 juli is het Nationale Festivalcrew-dag: een ode aan alle festivalmedewerkers

Nieuws

Dinsdag 7 juli 2020

De organisatie van de Zwarte Cross en Mañana Mañana roept alle festivalmedewerkers in Nederland op om 18 juli 2020 een...

HEMtuin is met afstand het meest veelzijdige festivalalternatief tot nu toe

Inclusief fotoalbum

Dinsdag 30 juni 2020

We mochten weer eens op pad en dat beviel goed!

Dit zijn de 10 beste festivalalternatieven deze zomer

Nieuws

Donderdag 25 juni 2020

Terrastivals, festivalloze festivalcampings, dance dineren op een boot, er kan van alles deze zomer zonder festivals.

LatinVillage en The Good Guyz realiseren eerste luxe culinaire camping van Nederland

Nieuws

Woensdag 24 juni 2020

Taste of Amsterdam, Latinvillage Festival en The Good Guyz, realiseren de eerste glamping waar dagelijks wordt gekookt door Nederlandse topchefs.

Nederlandse muziekbranche overhandigt 60.000 handtekeningen van petitie 'Liefde voor Muziek'

Nieuws

Dinsdag 23 juni 2020

Aanstaande donderdagmiddag (25 juni om 13.15 uur) overhandigt de Nederlandse muziekindustrie de resultaten van de petitie ‘Liefde voor Muziek’, die...

Ontdek alle festivals

Ontdek Amsterdam Dance Event