Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 3 minuten.

Nieuws

Dit zijn de beste afterparties van ADE 2019

Door Timo Kragting op maandag 14 oktober 2019

Je hebt het vast weleens gehad. Sta je nét lekker te dansen, zit je er nét lekker in, is het feest afgelopen. Fuck. Waar is de after? Als een bloeddorstige afterzombie ga je tevergeefs op zoek naar een vervolg. Dit had je beter voor kunnen bereiden. Dat doe je dit jaar dan ook keurig! Zeker omdat er nu meer en vettere afterparties zijn dan ooit. We zochten de allerbeste voor je uit.

BannerTicketDeal

Donderdag

Als je op donderdagochtendvroeg werkelijk op zoek bent naar een afterparty is dit een overduidelijk teken dat je te vroeg bent gaan pieken. Er zijn vrijwel geen noemenswaardige afterparties en een thuisafter raden we ook af, je hebt nog zo’n 4,5 dag te gaan. Beetje dimmen hè?

Vrijdag

Audio Obscura w/ Peggy Gou
05:30 – 12:00
Loft Amsterdam
Event

Wat is er chiller dan met je doorgehaalde harses zonsopgang te bekijken vanuit de Loft in ADAM Toren, terwijl Peggy Gou fijne plaatjes tegen je trommelvliezen drukt. Niemand kan ontkennen dat dit beter is dan plafonddienst. De tweede ‘special guest’ moet nog bekend worden gemaakt. Zaterdagochtend (Giegling) en zondagochtend (Keinemusik) zijn hier overigens ook zeker de moeite waard.

Zaterdag

Crane Sessions x Dailycid w/ DJ W!LD & Friends
06:00 – 17:00
Crane Hotel
Event

CraneView

Nog zo’n prachtige locatie om zonsopgang te bekijken. Vanuit de kraan op de NDSM is het uitzicht geweldig. In de loop van de after kun je zo het hele Into the Woods festivalterrein zien volstromen. DJ W!LD draait aan de knoppen en slechts een select gezelschap van 70 doorhaaluilen kunnen hier bij zijn.

Breakfast Club w/ Peggy Gou, Ben UFO, Circle of Life and more
07:00 – 18:00
RADION Amsterdam
Event

Zonder twijfel de meest befaamde after van Nederland. De Breakfast Club draait al wat jaartjes mee en stelt eigenlijk zelden teleur. Met o.a. Peggy Gou, Ben UFO en CARISTA liegt de line-up er weer niet om. Je krijgt er trouwens ook een gratis ontbijtje bij, kun je misschien wel gebruiken, als je het weg krijgt. De zondagochtend met Donato Dozzy, I-F, Courtesy en meer is overigens ook een parel van een after.

VBX Afterhours
08:00 – 19:00
BRET
Event

Het populaire VBX komt zoals elk jaar weer naar ADE om hun lofi-techno, minimal en andere experimentele geluiden te verspreiden. Het huwelijk met BRET duurt overigens ook al een tijdje en dit is zeker niet de eerste keer dat ze een after hosten. De line-up is nog even geheim.

Zondag

Sunday w/ Joseph Capriati
08:30 – 20:30
BRET
Event

Dat is lekker wakker worden. Of blijven eerder. Joseph Capriati draait een extended set tijdens dit intieme afterfestijn in BRET.

VBX Afterhours
09:00 – 21:00
Veronicaschip
Event

Nog een keer VBX, alleen dit keer op een schip. Het Veronicaschip wel te verstaan. O.a. Makcim, Hamish & Toby en Christian AB staan op het programma. Dus als je na een zaterdagnachtje NDSM geen zin hebt om de pont terug te pakken, pak dan deze boot gewoon.

La Discothèque
09:00 – 18:00
Geheime locatie
Event

LaDiscotheque

Het enige dat er over deze locatie bekend is, is dat het in het financiële centrum van Amsterdam is en er gebruik gemaakt zal worden van een rooftop. Spannend allemaal. O.a. Fouk, PillowTalk en Marcel Vogel draaien aan de knoppen. Verwacht hier ook een overmaat aan confetti en andere grappen en grollen.

Het Weekend
Vrijdag t/m maandag
De School
Event

Ja, laten we Het Weekend in de School niet vergeten. Het is net hoe je het bekijkt, maar in feite is dit een heel weekend lang een afterparty. Het stopt namelijk niet. Voor niemand. Ze beginnen vrijdag 23:00 en eindigen ergens op de maandagochtend. De line-up liegt er ook niet om. O.a. Identified Patient, DJ Dustin, Dr. Rubinstein, Elias Mazian, Job Jobse, John Talabot en Oceanic staan op het programma.

Maandag

Slapfunk: Monday Gathering
06:00 – 22:00
BRET
Event

Yes, deze is voor de echte strijders. Maandagochtend, ADE zit er in theorie alweer op. Voor wie écht z’n ADE-weekend wil verlengen, is dit een perfect afsausmoment. BRET is wederom de aftertempel waar het mag gaan gebeuren. Verwacht funky house van het bekende label Slapfunk.

ADE Afterplantparty
10:00 – 20:00
Utrechtsestraat 13
Event

PlantHouse

Misschien ben je op maandagochtend na al die afters wel toe aan het begin van je revalidatieproces. Mooiwatplantendoen host een Plant House Afterplantparty op de Utrechtsestraat. De omschrijving luidt: “Laad jezelf op tussen planten. Herstel van je weekend. Luister naar muziek gemaakt door planten. En maak zelf muziek met planten.”

Oh en het allerbelangrijkste, stay safe mensen! Word geen zombie. Pak af en toe je rust, eet goed, slaap voldoende en je shinet op die dansvloer als een zonnetje.

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Toilet Festival 2020: Live vanaf de plee

Nieuws

Donderdag 19 november 2020

Dansen voor het goede doel op muziek van o.a. Rob Dekay, The Partysquad en Vunzige Deuntjes. Live vanaf de plee.

Naar de sneeuw met Enter The Snow kan ook dit jaar gewoon weer

Nieuws

Vrijdag 16 oktober 2020

In tijden dat er niets mogelijk lijkt, zien de jongens achter de organisatie van Enter the Snow juist kansen.

Doe mee met de Dutch Dance Quiz: een ode aan 30 jaar dance

Nieuws

Vrijdag 2 oktober 2020

Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische...

TeamAlert is benieuwd naar jouw ervaringen met drugs in het verkeer

Nieuws

Woensdag 30 september 2020

Heb je een rijbewijs en ben je tussen de 18 en 50 jaar oud? En gebruik je weleens XTC, speed,...

Je feestbehoefte tóch nog kwijt bij Ongepland Festival

Nieuws

Donderdag 10 september 2020

De clubs zijn gesloten, festivalseizoen zit er op, maar op Ongepland Festival in het Sieraad te Amsterdam trekken ze hem...

Aangepast Pleinvrees am Strand belooft een muzikale stranddag te worden

Nieuws

Vrijdag 7 augustus 2020

"Lekker flaneren aan de Amsterdamse kust, pootjes in het goudgele zand, de fijnste muziek en een grijns op je giecheltje...

18 juli is het Nationale Festivalcrew-dag: een ode aan alle festivalmedewerkers

Nieuws

Dinsdag 7 juli 2020

De organisatie van de Zwarte Cross en Mañana Mañana roept alle festivalmedewerkers in Nederland op om 18 juli 2020 een...

HEMtuin is met afstand het meest veelzijdige festivalalternatief tot nu toe

Inclusief fotoalbum

Dinsdag 30 juni 2020

We mochten weer eens op pad en dat beviel goed!