Ticket Deals Festivalagenda Blog Zoek

Leestijd: 1 minuut.

Nieuws

Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner en meer bevestigd voor Exit Festival in augustus

Door Timo Kragting op dinsdag 16 juni 2020

Sinds het gezamenlijke besluit van de Servische overheid en Exit om het festival door te laten gaan deze zomer, werkt de organisatie het klokje rond om een extra bijzonder, historisch en veilig evenement neer te zetten voor het 20-jarig jubileum. De eerste artiesten die 13-16 augustus te zien zijn in het Petrovaradin Fort zijn nu bekend. Onder meer Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Tale Of Us, Robin Schulz, Ofenbach en Laibach zijn van de partij.

Alle officiële gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen in acht nemend, zal Exit deze zomer in plaats van 40 zo’n 20 podia en zones openen, verspreid over het kolossale Petrovaradin Fort. Bovendien wordt het maximaal aantal bezoekers beperkt tot 50%, in een gebied waar normaal gesproken meer dan 90% van de capaciteit terecht kan.

Voor de Main Stage zijn onder anderen Laibach, Robin Schulz, Roni Size b2b LTJ Bukem feat. Dynamite MC, Ofenbach, Burak Yeter en DJ Regard aangekondigd. Ook regionale bands als Obojeni Program, Buč Kesidi, Massimo en Goblini zijn erbij.

De gigantische mts Dance Arena verwelkomt onder meer Black Coffee, Nina Kraviz, Amellie Lens, Paul Kalkbrenner, Denis Sulta, Boris Brejcha, Tale Of Us, ARTBAT, Dax J, Kobosil, DJ Tennis, Meduza, Marko Nastić, After Affair b2b Kristijan Molnar, Andrew Meller, Lag b2b Insolate, Ilija Djokovic, Coeus, Space Motion en Reblok.

Op het naastgelegen No Sleep Novi Sad podium staan underground dj’s als Juliana Huxtable, Francois X, Marcel Dettmann, VTSS b2b SPFDJ, 999999999 Live, Monosaccharide en Bokee achter de knoppen. De line-up wordt de komende weken nog verder aangevuld.

Andere iconische podia die 13-16 augustus niet zullen ontbreken zijn de Latino Stage, de Beats Stage (hiphop) en XBass Pit (drum & bass). Ook voor Urban Bug, de Wenti Wadada Reggae Stage, Guarana AsFM, de Pachamama zone en de populaire Gaia Experiment Trance Stage wordt een plekje gereserveerd.

Tickets en meer informatie

Exit-gangers die vóór de tijdelijke verkoopstop een ticket hadden gekocht mogen kiezen of ze hun ticket willen inzetten voor de augustus-editie of liever willen bewaren voor volgend jaar. Ook krijgen ze binnenkort de optie om een andere compensatie-regeling aan te vragen. Sinds 1 juni is het tevens mogelijk nieuwe tickets à € 110 te kopen voor het vierdaagse festival in augustus. Vanaf woensdag 17 juni gaat daarnaast Exit’s 4+1-actie weer in de verkoop via de Exit-website, waarbij groepen hun vijfde ticket gratis krijgen.

Vond je het leuk? Laat het Timo weten:

of deel:

via Whatsapp via e-mail

Meer uit het blog

Toilet Festival 2020: Live vanaf de plee

Nieuws

Donderdag 19 november 2020

Dansen voor het goede doel op muziek van o.a. Rob Dekay, The Partysquad en Vunzige Deuntjes. Live vanaf de plee.

Naar de sneeuw met Enter The Snow kan ook dit jaar gewoon weer

Nieuws

Vrijdag 16 oktober 2020

In tijden dat er niets mogelijk lijkt, zien de jongens achter de organisatie van Enter the Snow juist kansen.

Doe mee met de Dutch Dance Quiz: een ode aan 30 jaar dance

Nieuws

Vrijdag 2 oktober 2020

Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische...

TeamAlert is benieuwd naar jouw ervaringen met drugs in het verkeer

Nieuws

Woensdag 30 september 2020

Heb je een rijbewijs en ben je tussen de 18 en 50 jaar oud? En gebruik je weleens XTC, speed,...

Je feestbehoefte tóch nog kwijt bij Ongepland Festival

Nieuws

Donderdag 10 september 2020

De clubs zijn gesloten, festivalseizoen zit er op, maar op Ongepland Festival in het Sieraad te Amsterdam trekken ze hem...

Aangepast Pleinvrees am Strand belooft een muzikale stranddag te worden

Nieuws

Vrijdag 7 augustus 2020

"Lekker flaneren aan de Amsterdamse kust, pootjes in het goudgele zand, de fijnste muziek en een grijns op je giecheltje...

18 juli is het Nationale Festivalcrew-dag: een ode aan alle festivalmedewerkers

Nieuws

Dinsdag 7 juli 2020

De organisatie van de Zwarte Cross en Mañana Mañana roept alle festivalmedewerkers in Nederland op om 18 juli 2020 een...

HEMtuin is met afstand het meest veelzijdige festivalalternatief tot nu toe

Inclusief fotoalbum

Dinsdag 30 juni 2020

We mochten weer eens op pad en dat beviel goed!